News

Marina Almăşan şi-a lansat a 10-a carte, China cea de taină. Eveniment spectaculos cu invitaţi speciali

22.04.2019 | 15:52
Marina Almasan sia lansat a 10a carte China cea de taina Eveniment spectaculos cu invitati speciali

Realizatoarea de televiziune Maria Almășan are o viață frumoasă, și-a căutat fericirea mult timp, apoi s-a căsătorit pentru a treia oară. Acum, prezentatoarea și-a lansat cea de-a zecea carte, intitulată ”China cea de taină”, care este un jurnal.

Marina Almășan și-a lansat a 10-a carte

Lansarea a fost dedicată împlinirii a 70 de ani de relații diplomatice bilaterale dintre România și China. Prezenți, pe lângă vedete, au fost și oameni de afaceri, reprezentanți MAE și ai Ambasadei Chinei la București. Despre carte a vorbit chiar și Excelența Sa, noul ambasador al Chinei, doamna Jyang Yu. Printre invitații de seamă s-au numărat și Deea și Dinu Maxer, dar și Mihai Trăistariu, care s-a ocupat de fundalul sonor, interpretând câteva melodii în chineză.

Evenimentul a avut loc la un Târg de carte din Beijing, Marina Almășan revenind la TVR 2 rapid, pentru a prezenta în continuare ”Femei de 10. Bărbați de 10”. După revenire, realizatoarea de televiziune a adus în fața publicului o ediție specială, invitând câteva dintre manechinele ”echipei de aur” a doamnei modei românești, Zina Dumitrescu. Împreună au depănat amintiri despre creatoarea de modă.

Marina Almăşan şi-a lansat a 10-a carte, China cea de taină. Eveniment spectaculos cu invitaţi speciali
Eveniment spectaculos cu invitaţi speciali

La întoarcere, vedeta a adus în fața publicului o ediție de senzație

„Mi-am amintit, cu plăcere, că aceleași fete defilau saptamânal, acum 25 de ani, în platoul “Ceaiului de la ora 5”, în cadrul rubricii pe care o gira Mama Zina. Momentul întâlnirii a fost emoționant, fetele au depănat amintiri, au defilat, chiar, pe “podiumul” improvizat al emisiunii şi le-am oferit secvențe de arhivă cu Zina. În final, Marcel Pavel – unul dintre apropiații Zinei, i-a dedicat o melodie tulburătoare”, a povestit Marina Almășan.

Marina Almăşan şi-a lansat a 10-a carte, China cea de taină. Eveniment spectaculos cu invitaţi speciali
Împreună au depănat amintiri despre creatoarea de modă

Despre ideea de a se recăsători, vedeta spune că există ceva în ADN-ul ei care o îndeamnă spre a fi nevastă. „Ideea de a fi căsătorită mi-a plăcut dintotdeauana. În ADN-ul meu există gena de nevastă, clar. Nu pot spune că m-ar speria ideea unui nou mariaj, chiar dacă primele două nu au fost foarte înțelept gândite. Dar din greșeli învățăm. Experiența de viață mă recomandă spre un al treilea posibil mariaj, mult mai înțelept și mai bine fundamentat”, a declarat prezentatoarea TV, conform libertatea.ro.