ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Marius Baciu dezvăluie cum a trăit familia momentul în care a fost ridicat de trupele DIAS: „Nu e ăsta tata. A început lumea să plângă”

Autor: Francisc Oprea | 17.11.2019 | 21:49
Marius Baciu dezvăluie cum a trăit familia momentul în care a fost ridicat de trupele DIAS: „Nu e ăsta tata. A început lumea să plângă”
Marius Baciu, antrenorul lui Turris. Sursă Foto: Captură Telekomsport

Marius Baciu a fost implicat într-un moment delicat în urmă cu patru zile, când a fost reținut de trupele DIAS direct de la stadion, după meciul cu Sportul Snagov, câștigat de Turris cu 3-2. Cu lacrimi în ochi, antrenorul rememorează episodul de miercuri, ce i-a afectat mult copilul.

ADVERTISEMENT

Marius Baciu, cu lacrimi în ochi când vorbește despre reținere

Marius Baciu aseamănă momentul în care a fost ridicat de trupele DIAS de la stadion cu un scenariu de film. Antrenorul lui Turris, mai în glumă, mai în serios, recunoaște că a crezut inițial că ar fi vorba despre o farsă. Mai mult, Baciu susține că a fost mereu corect în deciziile luate în antrenorat, și că episodul de miercuri a constiuit prima problemă de acest fel.

Vreo şase, şapte au venit acolo, vreo trei poliţişti civili, la poartă mai erau vreo şapte, opt mascaţi. Am zis că nici în filme nu vezi aşa ceva. Erau copii pe acolo, erau speriaţi. A început lumea să plângă. Pur şi simplu nu ştiam ce se întâmplă. Suntem într-un film, se întâmplă ceva, se filmează. Lumea mă cunoaşte, eu am lucrat şi am investit foarte mult în copii. Am avut numai la şcoala mea de fotbal peste 200 de copii. Nu am avut o problemă în viaţa mea. Eu pur şi simplu nu mi-am băgat copilul meu să joace, dacă e cineva mai bun decât el, să îl stopez”, a declarat Marius Baciu, conform Telekomsport. 

ADVERTISEMENT

„Nu e ăsta tata”

Marius Baciu recunoaște că cel mai afectat a fost în momentul în care membrii familiei l-au văzut ridicat de trupele DIAS și dezvăluie cum a reacționat copilul său miercuri:

Copilul meu plângea. Plângea şi se uita stânga, dreapta, nu e ăsta tata. Ştiu cine e tata. I-am zis, tati nu a furat un ou de la nimeni, stai liniştită. Asta e durerea şi ce mă doare foarte mult”, dezvăluie antrenorul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!