Life

Marius Crăciun, în compania artistei Mellina de la Survivor România. Ce proiect au cei doi

Marius Crăciun și Mellina de la Survivor România și-au surprins fanii cu ultima apariție. Câștigătorul de la Ferma a acceptat o ofertă din partea artistei.
12.11.2021 | 10:12
Marius Craciun in compania artistei Mellina de la Survivor Romania Ce proiect au cei doi
Mellina și Marius Crăciun de la Survivor România, apariție împreună. Cum s-au afișat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din Republica Dominicană a primit cu zâmbetul pe buze propunerea de a face parte din videoclipul noii piese lansate de cântăreață, și anume „Fată dragă”.

Câștigătorul premiului cel mare de la Ferma nu a stat prea mult pe gânduri. Nu a ezitat nicio secundă și a dat curs invitației de a fi personajul principal în clipul lansat de Mellina.

ADVERTISEMENT

Solista, pe numele ei adevărat Mădălina Dumitru, are o relație foarte bună cu fostul coleg de la Survivor România, de aici și apropierea dintre ei.

Mellina și Marius Crăciun de la Survivor România, apariție împreună. Cum s-au afișat

Mellina și Marius Crăciun de la Survivor România sunt foarte buni prieteni, deși de-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri legat de o posibilă legătură amoroasă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și fostul concurent de la Kanal D sunt surprinși acum în ipostaze tandre, în videoclipul solistei. Solista are numai cuvinte de laudă pentru Războinic.

„Un bărbat atrăgător, serios și implicat în ceea ce face”, asta este descrierea pe care artista o are pentru Marius Crăciun, pe care îl vede mai degrabă ca un frate mai mic, nicidecum un iubit.

ADVERTISEMENT

„L-am ales pe Marius să facă parte din clipul meu pentru că da, mi se pare un bărbat atrăgător, știam că mă pot baza pe el, e o persoană serioasă și implicată în ceea ce face.

A fost foarte funny la clip «să ne iubim», pentru că eu îl văd că pe un frate mai mic, dar am reușit să fim profi (râde)”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun, încântat de colaborarea cu Mellina de la Survivor România

„Să vă zic cum a început toată treaba cu prezența mea în clipul “Fată Dragă” împreuna cu Mellina. M-a sunat și m-a întrebat dacă aș vrea să filmez un clip pentru o piesă de-a ei pe care o va lansa curând.

Mi-a explicat care este povestea piesei și cum vom filma. Fiind prieteni și colegi de suferință într-un reality show, am acceptat gândindu-mă că va fi ceva foarte tare și cred că și amuzant, totodată să văd cum mă descurc în a filma atâtea scene și momente pentru un clip muzical.

Mi s-a părut interesantă în primul rând povestea și ideea de a filma un clip ca personaj principal alături de Mellina, care este o cântăreață cunoscută și piesele ei sunt ascultate la Radio și tv. Venind ziua filmării, mă gândeam cum va decurge totul. 

Ne-am amuzat pe cinste pentru că uneori ne bufnea râsul la cadrele cu momentele tandre, dar seriozitatea și-a spus cuvântul și am tratat totul ca atare fiind serioși și filmând clipul într-un timp foarte bun.

Ne-am distrat, totul a fost foarte profi, iar echipa de filmare a fost incredibilă cu filmarea cadrelor și chiar idei tari de moment. M-am bucurat să am această experiență cu Mellina.

O consider o artistă foarte bună în domeniul muzical, implicată 100%, profi, amuzantă, rațională și foarte deschisă. Îi mulțumesc pentru că m-a ales ca partener”, a completat Marius Crăciun.

ADVERTISEMENT