Fotbal intern

Marius Lăcătuș, predicție sumbră pentru „câini: „Dinamo nu o să ajungă în play-off”

21.09.2018 | 15:46
Marius Lacatus predictie sumbra pentru caini Dinamo nu o sa ajunga in playoff

Antrenorul celor de la CSA Steaua și cel mai mare jucător din istoria Stelei, Marius Lăcătuș, a vorbit despre rivalii de la Dinamo și problemele pe care trupa din Ștefan cel Mare le are.

Astfel, „Fiara” îi ia partea lui Florin Bratu, cel care este acuzat de o parte dintre specialiști care ar fi vinovat pentru felul în care arată în acest moment Dinamo în linia de clasament. Totodată, Lăcătuș acuză conducerea „câinilor” că nu a făcut achizițiile pe care le-ar fi cerut antrenorul dinamovist: ”Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo, Doamne-fereşte! Dar acum… Am observat că sunt probleme, mă refer la faptul că nu se pot face transferuri sau nu s-au făcut transferurile cerute de antrenor, din cauza problemelor financiare. Dacă lucrurile vor continua aşa, nu văd Dinamo să ajungă în play-off”, a declarat Marius Lăcătuş, cu ocazia unei conferințe de presă înaintea partidei.

Îi iese pariul lui Lăcătuș? Cum stă Dinamo în cursa pentru play-off

Debutul de sezon pare să confirme predicția lui Lăcătuș. Dinamo are un început foarte dificil de campionat, iar după opt etape câinii au numai 10 puncte și se află la 3 puncte distanță de primul loc de play-off. Mai mult, „câinii roșii” au probleme grave în apărare, unde au încasat câte 3 goluri în fiecare deplasare și 16 în total, fiind a doua cea mai slabă apărare după cea a celor de la FC Voluntari.

Cu toate acestea, conducerea dinamovistă a decis să îi aducă lui Florin Bratu un nou atacant, în persoana lui Danijel Subotic, fost jucător al celor de la ASA Târgu Mureș și Universitatea Craiova. Subotic a și reușit să înscrie la debutul în tricoul „câinilor”, dar Dinamo a pierdut în cele din urmă meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, în Ștefan cel Mare.

De altfel, după ultimele două meciuri jucate în Liga 1 Betano și pierdute de către Dinamo, Florin Bratu este în pericol de a fi demis de pe banca trupei din Ștefan cel Mare.  „Mitraliera” ar urma să fie debarcat dacă va pierde și următoarele două jocuri, în deplasare cu Politehnica Iași la 21 septembrie și pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe la 29 septembrie. Principalii favoriți să îi ia locul lui Bratu sunt Claudiu Niculescu și Dan Alexa.