Fotbal intern

Marius Niculae, acuze fără precedent la adresa președintelui Alexandru David! „Știu de mult timp că e stelist. Orice om mai greșește în viață”

25.10.2018 | 20:49
Marius Niculae acuze fara precedent la adresa presedintelui Alexandru David Stiu de mult timp ca e stelist Orice om mai greseste in viata

Marius Niculae este nemulțumit de situația prin care trece Dinamo și a lansat o serie de acuze fără precedent la adresa președintelui Alexandru David! Fostul atacant al grupării din Ștefan cel Mare a declarat că știe din surse sigure că acesta este stelist. Niculae speră doar ca șeful dinamovist să-și facă treaba cât poate de bine.

 “Ştiu, de mult. Dinainte să vină la Dinamo. Dar atât timp cât îşi face treaba la Dinamo ok, nu am nimic cu el. Fiecare e liber să aleagă ce vrea. Au fost şi jucători care au fost la Steaua şi au venit la Dinamo, aşa că nu după asta trebuie să ne luăm, că ţine cu Steaua. Probabil acum e dinamovist că e la Dinamo. Orice om mai greşeşte în viaţă”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Marius Niculae, acuze fără precedent la adresa președintelui Alexandru David! Niculae în echipamentul dinamoviștilor
Marius Niculae s-a retras din fotbal în 2015 de la Dinamo

Marius Niculae, acuze fără precedent la adresa președintelui Alexandru David!

În mai 2017 a fost numit Alexandru David președinte la Dinamo. Marius Niculae este un produs al echipei din Ștefan cel Mare. A evoluat din 1990 până în 1996 la juniorii clubului, după care a semnat primul său contract de profesionist cu echipa de seniori. După cinci ani de zile, o sută de jocuri în tricoul câinilor și 44 de goluri, Marius Niculae s-a transferat la Sporting Lisabona acolo unde a fost coleg cu brazilianul Mario Jardel și portughezul Cristiano Ronaldo. Ladislau Boloni era antrenorul lusitanilor în acea perioadă.

După o accidentare gravă, Niculae nu a mai reușit niciodată să revină la forma de altădată. A plecat în 2005 la Standard Liege, în Belgia, dar după numai un an a trecut în Germania, la Mainz. Nu a rezistat nici aici prea mult. A urmat Scoția în cariera atacantului, campionat în care a evoluat pentru cei de la Inverness. S-a întors în 2008 la Dinamo, formație pentru care a mai jucat patru ani de zile.

  • 2015 este anul în care s-a retras Marius Niculae