Fotbal intern

Marius Niculae râde de stadionul lui Dinamo: “E din seria filmelor B.D.”

21.07.2019 | 12:40
Marius Niculae rade de stadionul lui Dinamo E din seria filmelor BD

Marius Niculae râde de stadionul lui Dinamo, locul unde a cunoscut cele mai importante performanţe în tricoul alb-roşu. Fostul atacant al “câinilor” a vorbit despre situaţia de la clubul unde a jucat în trei perioade diferite şi a susţinut că fanii sunt deranjaţi de rezultatele echipei din ultimul timp.

Marius Niculae râde de stadionul lui Dinamo: “Trebuie să se facă ceva în acest sens”

Marius Niculae este nemulţumit de situaţia stadionului lui Dinamo şi a declarat că este nevoie de o arenă nouă pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, lucru care ar fi benefic şi pentru Bucureşti. În plus, fostul atacant a susţinut că fanii “câinilor” merită o nouă casă, mai ales datorită coregrafiilor impresionante afişate de ultraşi.

“Ar fi un plus pentru Dinamo, pentru Bucureşti, pentru toată lumea. Avem Naţional Arena, avem unul extraordinar de frumos şi la Craiova, iar acesta de acum, din ‘Ştefan cel Mare’,e de pe vremea filmelor B.D.. Chiar ar trebui să se facă ceva în acest sens. S-a făcut un bazin olimpic, foarte bine, să mai facă, însă ne trebuie acest stadion nou. Fanii lui Dinamo sunt cei mai tari, cele mai frumoase coregrafii ei el fac, inclusiv rivalilor le-a făcut una recunoscută internaţional…merită stadion nou”, a declarat Marius Niculae pentru ProSport.

Marius Niculae râde de stadionul lui Dinamo
Marius Niculae râde de stadionul lui Dinamo

Dinamo va juca cele mai importante meciuri ale sezonului pe Arena Naţională

Încă de la finalul sezonului trecut, fanii lui Dinamo au primit vestea că în actuala stagiune, echipa va juca cele mai importante meciuri pe Arena Naţională. Duminică, de la ora 21:00, “câinii” vor primi vizita Universităţii Craiova, meci care se va juca pe cel mai mare stadion din Bucureşti.

“Fanii sunt deranjaţi în primul rând de rezultate, dar cred că un stadion nou ar aduce foarte multă lume în tribune, nu numai pe dinamovişti, ci şi pe cei care sunt imparţiali. Ţin minte că atunci când s-a făcut Arena Naţională au venit mulţi care nu avea treabă cu fotbalul, dar doreau să vadă stadionul. Ca la teatru”, a mai precizat Marius Niculae.