Fotbal international

Marius Șumudică, dărâmat după înfrângerea cu 0-5 în fața lui Fenerbahce: “Parcă era tenis!”

20.08.2019 | 09:04
Marius Sumudica daramat dupa infrangerea cu 05 in fata lui Fenerbahce Parca era tenis

Marius Șumudică a început cu stângul mandatul său la Gaziantep Gazișehir. În prima etapă din Superliga din Turcia, Gaziantep a fost învinsă de Fenerbahce cu 0-5. La finalul meciului, Șumudică a fost dezamăgit de prestația elevilor săi și s-a plâns de faptul că jucătorii noi au venit târziu la echipă, unul câte unul. 

Marius Șumudică, dărâmat după înfrângerea cu Fenerbahce: “Nu am păţit în viaţa mea aşa ceva!”

Românul i-a amenințat deja pe jucătorii care au avut o prestație slabă că vor lua loc pe bancă începând din etapa viitoare: “Am jucat foarte prost, Fenerbahce a avut un ritm mult mai bun decât noi. Ne-au venit mulți jucători noi, în fiecare zi mi-a mai apărut câte unul. Un alt jucător, o altă limbă. Trebuia să lucreze fiecare individual, parca era tenis! Eu nu am o baghetă magică. Avem o săptămână în față, sper să arătăm altfel. Cei care fac greșeli, care nu pot să alerge, vor fi pe bancă, nu-i nicio problemă. Avem un meci foarte greu în față, dar trebuie să câștigăm 3 puncte”, a spus Șumudică la finalul meciului.

Gaziantep a mai bifat un record straniu în meciul cu Fenerbahce. În primele 24 de minute ale meciului, echipa lui Șumudică a comis trei penalty-uri, două dintre ele transformate de jucătorii “canarilor”: “Niciodată nu am pățit ce am patit azi, 3 penalty-uri în 20 de minute. Fenerbahce a meritat victoria, dar primul penalty n-a fost. Îi felicit, au echipă bună, noi trebuie să muncim mai mult. Ne va fi foarte greu în continuare, nu pot să promit nimic. Nu e ușor să faci un grup, o echipă într-un timp atât de scurt. Asta e viața. O să muncim, o să ne antrenăm, vom da totul”, a “tunat” Șumudică.

Marius Șumudică, dărâmat după înfrângerea cu 0-5 în fața lui Fenerbahce Parcă era tenis!
Marius Șumudică, dărâmat după înfrângerea cu 0-5 în fața lui Fenerbahce Parcă era tenis!

Fenerbahce a început ca din tun meciul și Victor Moses a deschis scorul din penalty, în minutul patru. Nouă minute mai târziu, același Moses a ratat încă un penalty, însă s-a făcut 2-0 după golul marcat de  Muriqi. Fener a reușit să transforme al treilea penalty pe care l-au avut în meci prin Emre Belozoglu, în minutul 24. Scorul final a fost stabilit în repriza secundă de Dirar (74) și Kadioglu (88).