Fotbal international

VIDEO. Şumudică, victorie mare în deplasare în Turcia! A făcut circ după meci!

Marius Şumudică a obţinut a doua victorie în primele patru etape din campionatul turc. Kayserispor a câştigat cu 2-0 meciul de pe terenul lui Sivasspor şi urcă pe locul 4 în Superliga Turciei...
10.09.2017 | 00:01
VIDEO Sumudica victorie mare in deplasare in Turcia A facut circ dupa meci

Marius Şumudică a obţinut a doua victorie în primele patru etape din campionatul turc. Kayserispor a câştigat cu 2-0 meciul de pe terenul lui Sivasspor şi urcă pe locul 4 în Superliga Turciei cu 7 puncte în primele 4 etape. Golurile au fost marcate de Umut Bulut, în minutul 36 şi Stoiljkovic în minutul 83.

Dintre jucătorii aduşi în această vară de la Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr. a fost titular în poarta echipei lui Şumudică, în timp ce Cristi Săpunaru a fost rezervă în această confruntare. Fostul stelist, Fernando Boldrin, a fost titular şi a schimbat la scorul de 1-0 în minutul 65. Turcul Vural i-a luat locul brazilianul la mijlocul terenului. Încet-încet, Boldrin se impune ca titular. Click pe meci în aplicaþia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marius Sumudica îi dă o nouă şansă lui Silviu Lung Jr. 

Silviu Lung Jr. a revenit între buturile echipei lui Şumudică. Fostul portar al Astrei a fost titular în prima etapă, 1-4 cu Galatasaray, însă Şumudică a decis să îl schimbe din a doua etapă cu Yildirim, care a apărat cu Goztepe şi Ankaraspor. Silviu Lung a revenit între buturi la acest meci în care a apărat foarte bine şi probabil va rămâne prima opţiune a lui Şumi.

O altă echipă puternic reprezentată de români, Karabukspor, a pierdut cu 0-1 pe teren propriu împotriva campioanei Beşiktaş. Paul Papp, Cristi Tănase, Gicu Grozav şi Gabi Torje au fost titulari la gazde, în timp ce Valerică Găman a fost rezervă în această confruntare. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ryan Babel, în final de meci, în minutul 78.

Spectacol “marcă înregristrată” la final: “Sunt filmuleţe cu mine pe internet!”

Şumudică a câştigat, la fel ca în Liga I, şi a făcut şi circ, tot la fel cum făcea în Liga I. La al doilea gol al echipei sale s-a s-a bucurat excesiv şi a intrat în conflict cu fanii lui Sivasspor! Apoi, la final, a fost show la conferinţa de presă: Întrebat de un ziarist turc de acest episod, Şumi s-a dezlănţuit: ”Vrei să treci pe bancă în locul meu? Dacă vrei, poţi să stai pe banca de rezerve. Eu aşa trăiesc fiecare meci, aşa sunt eu. Nu m-am schimbat în Turcia. Sunt filmuleţe cu mine pe internet!“. 

În plus, apar semne că relaţiile cu jucătorii scărţâie. Marcatorul primului gol, Umut Bulut, a fost schimbat în minutul 81 al meciului şi a refuzat să dea mâna cu Şumudică! “Eu am un mare respect pentru Umut, pentru că într-adevăr este un mare jucător, are o carieră intactă. Uneori, profesorul trebuie să închidă ochii. Îl respect pe Umut, dar cred că şi jucătorii ar trebui să-şi respecte profesorul”a fost declaraţia lui Şumudică.

VEZI VIDEO REZUMAT SIVASSPOR – KAYSERISPOR 0-2: