Fotbal intern

Marko Dugandzic a semnat cu Sochi! Câți bani primeşte FC Botoșani. Exclusiv

04.10.2020 | 15:20
Marko Dugandzic a semnat cu Sochi Cati bani primeste FC Botosani Exclusiv
Marko Dugandzic a semnat cu FC Sochi. Cati bani ia Botosani. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a fost eliminată din cupele europene și a deschis taraba cu jucători, iar primul fotbalist transferat este atacantul dorit de U Craiova și de FCSB, Marko Dugandzic, care a semnat deja cu rușii de la Sochi, iar FANATIK a aflat câţi bani primeşte formaţia moldoveană.

Marko Dugandzic a jucat în patru meciuri pentru Botoșani în acest început de sezon și este golgheterul moldovenilor cu 4 goluri, oferind și o pasă de gol, în primele șase etape ale noului sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat suma de transfer pe care o va încasa FC Botoșani pentru golgheterul echipei dorit cu sete în Liga 1 de cele mai importante echipe. Astfel, transferul lui Dugandzic va aduce o sumă destul de importantă, mai exact 500.000 de euro.

Marko Dugandzic a plecat în Rusia chiar înainte de meciul cu Chindia

Așa cum a anunțat și gsp.ro, atacantul croat se află deja în orașul de la Marea Neagră și a semnat contractul cu noua sa echipă, care a terminat sezonul trecut al primei ligi din Rusia pe locul 6.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman va fi din acest moment piesa principală din atacul lui Marius Croitoru care a rămas fără cel mai important jucător al echipei, iar Andrei Chindriș poate și pleca în orice moment, fiind de asemenea curtat de mai multe echipe.

După ce atacantul E lvir Koljic s-a accidentat grav în meciul cu Poli Iași (1-0), iar extrema Valentin Mihăilă s-a transferat la Parma, Cristiano Bergodi l-a dorit și el pe atacantul lui FC Botoșani, însă fotbalistul croat ajunge în prima ligă din Rusia.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a dorit pe Marko Dugandzic, după ce a fost dezamăgit de Adrian Petre

Gigi Becali a pus și el ochii pe golgheterul croat al moldovenilor, însă a preferat să transfere un jucător liber de contract, iar Alexandru Buziuc a ajuns la FCSB.

Dugandzic are o cotă de 600.000 de euro conform transfermarkt.comși are 11 goluri în 19 meciuri pentru FC Botoșani, unde s-a transferat la începutul lui 2020.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic a venit la Botoșani pentru 150.000 de euro, de la o echipă din prima ligă din Croația: NK Osijek, echipă la care a crescut între 2009 și 2015, după care a fost împrumutat în Italia în Serie C, la Matera și Ternana, apoi fiind cedat definitiv de NK Osijek lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: