Fotbal intern

Marko Momcilovic şi-a revenit şi o să fie în lot pentru CFR Cluj – FCSB

13.09.2018 | 17:38
Marko Momcilovic sia revenit si o sa fie in lot pentru CFR Cluj  FCSB

Marko Momcilovic şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, iar mijlocaşul sârb o să fie inclus în lot pentru meciul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 8-a a Ligii 1 Betano, duminică, 16 septembrie, de la ora 21.00, live video pe www.fanatik.ro.

Marko Momcilovic a fost titular în meciul Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, din turul 3 preliminar al Europa League, dar fundaşul stânga al vicecampioanei României a rezistat doar 41 de minute. Sârbul a suferit o ruptură musculară şi a solicitat intervenţia medicilor. În locul lui Marko Momcilovic a fost introdus Junior Morais.

Marko Momcilovic şi-a revenit! Bălgrădean e apt pentru CFR Cluj – FCSB

Nicolae Dică anunţa că nu se va putea baza pe serviciile lui Marko Momcilovic o bună perioadă de timp, dar fundaşul stânga în vârstă de 31 de ani i-a făcut o surpriză mare antrenorului vicecampioanei României. Sârbul s-a recuperat şi o să fie în lot pentru partida de la Cluj-Napoca, de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Asta nu e tot! FANATIK.RO a anunţat pe 12 septembrie că Cristi Bălgrădean, fotbalist care “s-a rupt” în meciul cu FC Viitorul Constanţa, o să fie apt pentru partida de la Cluj pe care FCSB o va disputa la finalul acestei săptămâni, în Gruia, cu CFR. De partea cealaltă, Mihai Pintilii nu o să se recupereze atât de repede şi o să lipsească până la finalul anului.

Mihai Pintilii îi acordă ajutor lui Marko Momcilovic pentru a se ridica de pe gazon
Mihai Pintilii şi Marko Momcilovic într-un meci al FCSB-ului

Becali vrea să îi prelungească contractul lui Momcilovic

Marko Momcilovic a evoluat în 44 de meciuri doar în Liga 1 Betano între 2016 – 2018 şi a fost un om de bază în echipa FCSB-ului. Sârbul cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, Marko Momcilovic mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2019. Sârbul în vârstă de 31 de ani a ajuns la gruparea finanţată de Gigi Becali pe 12 ianuarie 2016, iar pe parcursul carierei a mai evoluat la echipe precum Pandurii Târgu Jiu, Javor Matis, Dubocica şi Rad Belgrad.

Deşi Marko Momcilovic mai are contract până în iunie 2019, Gigi Becali intenţionează să îi prelungească angajamentul sârbului din apărarea FCSB-ului pe o perioadă de alţi trei ani şi să-i ofere un salariu lunar de 15.000 de euro. În prezent, Marko Momcilovic încasează un salariu de 13.000 de euro.

250.000 de euro a plătit Becali pentru Momcilovic

Gigi Becali l-a transferat de la Pandurii Târgu Jiu cu 250.000 de euro, iar sârbul a jucat în 95 de meciuri, în toate competiţiie, a înscris 9 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Cele mai multe meciuri la o echipă din Liga 1 Betano le are la Pandurii Târgu Jiu, acolo unde a evoluat în 108 meciuri, a dat 10 goluri şi 9 asisturi

Marko s-a accidentat şi o să lipsească 4-5 săptâni. O să avem meciuri din 3 în 3 zile dacă o să ne calificăm. Aşa am decis să vină Lato pentru că o să avem nevoie de el. Venirea lui Lato o să ne ajute să putem să-l folosim pe Marko fundaş central”, spunea Nicolae Dică la finalul meciului Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, în turul 3 preliminar al Europa League.

1,3 milioane de euro este cota lui Marko Momcilovic, conform transfermarkt.com