Life

Marte retrograd în Berbec pe 9 septembrie. Răsturnări de situație în viețile a trei zodii

07.09.2020 | 15:32
Marte retrograd in Berbec pe 9 septembrie Rasturnari de situatie in vietile a trei zodii
ADVERTISEMENT

Avem Marte retrograd în Berbec din data de 9 septembrie, iar acest fenomen astrologic este privit cu îngrijorare de cititorii în stele. Urmează o perioadă în care vom fi nevoiți să fim mai atenți la ceea ce spunem și facem, căci riscurile de a provoca furtuni sunt foarte mari.

Marte retrograd în Berbec pe 9 septembrie – consecințele fenomenului

Planeta Războiului nu aduce neapărat conflagrații, dar nici pace! Atunci când Marte este retrograd într-o zodie de foc, de data aceasta chiar în semnul de domiciliu, Berbec, ne putem aștepta la oareșce tensiuni mai ales în zona familiei ori în tot ce ține de relațiile cele mai apropiate ale indivizilor.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor reuși să comunice un pic mai eficient în perioada care urmează, iar data de 9 septembrie poate fi acel punct de inflexiune, acea zi de duș rece de care nativii de foc aveau nevoie pentru a se dezmetici.

Marte le dă mai mult curaj și Taurilor și Gemenilor să se exprime fără menajamente, să riște mai mult, să îi provoace pe ceilalți pentru a ieși din zona lor de confort. Gemenii vor fi extrem de bine ancorați la realitate, ba chiar se poate spune că după o lungă perioadă de reverie revin cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Racii, Capricornii și Vărsătorii sunt într-o pasă proastă

Racii au parte de răsturnări de situație pe plan sentimental, iar precauția este cuvântul care trebuie să definească în această perioadă comportamentul lor, indiferent ce decizie vor lua: despărțirea sau continuarea în relația în care se află.

Leii au spor la muncă și sunt mai plini de idei ca niciodată. Unele dintre ele se concretizează mai repede decât și-ar fi imaginat.

ADVERTISEMENT

Fecioarele dau în continuare dovadă de maturitate, iar responsabilitatea cu care abordează teme sensibile, atât de sensibile încât se miră toată lumea cum de rezistă psihic, le va face cinste.

Balanțele sunt destul de capricioase, iar unele dintre fițele pe care le fac le pot aduce deservicii de imagine.

ADVERTISEMENT

Scorpionii primesc asigurări în legătură cu anumite temeri legate de bani, iar Săgetătorii pun piciorul în prag și dau dovadă de o coerență pe care o aplaudă toată lumea.

Capricornii s-ar putea confrunta cu răsturnări de situație pe plan amoros. Unii dintre bărbații Capricorni, în special cei până în 40 de ani ar putea descoperi că iubitele lor le-au pus coarne.

Vărsătorii nu sunt nici ei în cea mai bună fază a vieții lor. Oboseala își spune cuvântul și tot ceea ce își doresc acum acești nativi de aer este liniște.

Peștii duc războaie ideologice cu oameni nepotriviți și în locuri cât se poate de greșite. Unele bătălii nu trebuie purtate doar de dragul de a le purta. E important să își aleagă bine terenul și combatanții înainte de toate.

ADVERTISEMENT