News

Mărturie cutremurătoare a bărbatului călcat intenţionat cu maşina în Slatina. “Simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin”

Cătălin Leontin Duţu, bărbatul lovit intenționat cu mașina pe 30 decembrie, a făcut primele declarații. ”Le mulțumesc din tot sufletul celor care m-au salvat”
04.01.2024 | 10:59
Marturie cutremuratoare a barbatului calcat intentionat cu masina in Slatina Simteam ca mi se scurge viata putin cate putin
Cătălin Duțu va rămâne în spital cel puțin patru lui Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 30 de ani este în spital cu ambele picioare fracturate, cu bazinul fisurat şi cu multe alte leziuni. Cătălin Duțu a făcut primele declarații despre incidentul care a șocat o țară întreagă.

Mărturie cutremurătoare a bărbatului călcat intenţionat cu maşina în Slatina

Bărbatul îşi amintește că a fost conștient tot timpul cât a fost prins sub mașină. Auzea tot ce se întâmplă în jur. Cum se chinuiau trecătorii să-l scoată, cum sunau la 112 şi cum zeci de oameni au ridicat autoturismul sub care era țintuit.

ADVERTISEMENT

“Am văzut imaginile… Moarte curată. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă. Înainte de accident eu am plecat cu verişorul spre locuinţa lui să-mi duc duba la el acasă, pentru că nu aveam unde s-o parchez la mine, am alimentat la benzinărie, iar după am plecat spre locuinţa lui, respectiv Satul Nou. 

În timp ce ne deplasam, acest băiat, Robert  a băgat maşina între noi. L-am văzut, verişorul meu a tras pe dreapta din câte se vede şi pe camere, iar eu ştiind că am nişte conflicte puţin mai vechi cu această persoană, am intenţionat să-l opresc, să stau de vorbă cu el pentru că tot îmi trimitea ameninţări, tot punea lume plătită să vină să mă bată, să mă desfigureze.

ADVERTISEMENT

M-am dat jos din câte se vede şi pe filmări. Nu aveam niciun obiect contondent în mână, n-am avut absolut nimic. M-am dat jos pur şi simplu să vorbesc cu omul, să vedem băi frate, ce-ai cu mine de împărţit! Hai să reglăm conturile, că aşa-i cel mai frumos! 

Când m-am dat jos, omul nici mai mult nici mai puţin, s-a urcat cu maşina peste mine”, a declarat Cătălin Duțu pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Călcat cu mașina de iubitul fostei iubite

Cel care l-a lovit intenționat cu mașina este Robert, actualul iubit al fostei lui iubite, Letiția. Femeia, care are un ordin de protecție emis pe 5 decembrie împotriva lui Cătălin Duțu, se afla pe scaunul din dreapta șoferului.

“Prima dată m-a prins între maşina mea şi maşina lui. După s-a dat în spate şi-a luat avânt şi m-a băgat sub maşina lui.  Până m-au scos de sub maşină am fost conştient. După ce m-au scos de sub maşină mi-am pierdut cunoştinţa.

ADVERTISEMENT

În timpul ăla simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin, puţin câte puţin. Deja stăteam şi mă gândeam că dacă această persoană înainta puţin cu spatele îmi zdrobea capul de bordură, deoarece capul meu era sub roata maşinii.

Ştiu doar că-l auzeam pe verişorul meu zbierând ‘ajutaţi-mă să ridic maşina, ajutaţi-mă să ridic maşina!’. Le mulțumesc din tot sufletul celor care m-au salvat. Poate datorită lor am şi zile acum”, a mai spus Cătălin Duțu.

Bărbatul spune că cea care i-a fost iubită nici măcar nu a coborât din mașină să vadă dacă el mai trăiește. Acesta mai spune că nu a fost niciodată intenția lui să încalce ordinul de protecție pe care îl are femeia.

“Îi mulțumesc că nici nu s-a dat jos din mașină ca să vadă dacă mai sunt în viață sau nu. Da, avea un ordin de protecție, dar nu știu daca mi l-am încălcat sau nu. Eu nicidecum n-am avut niciun plan să mă întâlnesc cu ei în ziua respectivă sau ceva.

Este vorba despre un ordin protecție, este o plângere făcuta în comuna Găneasa, precum că în ziua de Crăciun m-am dus în zona lor pentru a anunța Poliția pentru că această persoană deja trimisese oameni să mă execute.

Dacă eu am un ordin de protecție şi nu am voie sa ma apropii de dumneaei, dumneaei are voie să se apropie de mine? Ea a venit pe 24 la adresa mea. În fața locuinței mele a venit şi s-a oprit cu mașina. A sunat pe mama mea să iasă la poarta vorbindu-i urât”, a mai spus Cătălin Duțu.

Din cauza rănilor suferite, Cătălin Duțu va rămâne în spital cel puțin patru luni. Agresorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT