Fotbal international

Alarmă cu bombă la Barcelona! Maşinile lui Leo Messi şi Luis Suarez controlate cu un câine specializat

01.08.2019 | 12:45
Alarma cu bomba la Barcelona Masinile lui Leo Messi si Luis Suarez controlate cu un caine specializat

Alarmă cu bombă la aeroportul El Prat din Barcelona miercuri. la revenirea din vacanţa de la Ibizza a vedetelor clubului catalan, Leo Messi şi Luis Suarez! Un telefon anonim primit de poliţia aeroportului, conform căruia sub maşinile celor două staruri ale Barcelonei s-ar afla pachete suspecte, a declanşat alerta generală.

Maşinile lui Leo Messi şi Luis Suarez controlate cu un câine specializat în explozibile

Imediat a fost adus un câine polițist de pază specializat în depistarea explozibilului iar maşinile lui Leo Messi şi Luis Suarez, aflate în parcarea aeroportului, au fost verificate minuţios. Din fericire, s-a dovedit că a fost vorba doar de o glumă proastă, on informaţie fără nici un strop de veridicitate şi cei doi jucători, împreună cu familiile lor, au primit scuze din partea oamenilor legii pentru incidentul prvocat.

Messi şi Suarez au revenit din vacanţă şi acum sunt gata să intre în programul de pregătire al lui Ernesto Valverde, ei fiind mari absenţi ai partidelor din cadrul International Champions Cup disputate deja de Barcelona în ultimele două săptămâni. Antrenorul Ernesto Valverde a fost de acord ca starurile sale să aibă o vacanţă mai lungă, pentru a fi pe deplin refăcute şi odihnite în vederea unui sezon în care principalul obiectiv îl reprezintă câştigarea Champions League.

Leo Messi şi Luis Suarez s-au trezit cu maşinile controlate de un câine poliţist

Vacanţă de nabab pentru Leo Messi şi familia sa

Leo Messi, împreună cu Luis Suaerez şi cu Cesc Fabregas, toţi cu familiile lor, au petrecut ultima săptămână din vacanţă la Ibiza, unde au închiriat cu 47.000 de euro pe săptămână un yacht, cu toate dotările posibile. În prima parte a vacanţei Messi şi familia sa au fost în Antigua, unde au plătit sume exorbitante, într-un peisaj absolut fabulos.

Leo Messi şi Luis Suarez au fost victimeşe unei false alarme cu bomba

Messia declarat că este convins că acum, după venirea lui Antoine Griezmann forţa Barcelonei în atac va fi şi mai mare şi speră să poată fi rezolvată şi revenirea lui Neymar, pentru care acum PSG a coborât preţul de la 222 de milioane la 180 de milioane euro, dar a şi dat ul ultimatum: dacă în zece zile nu se va bate palma cu nici un club brazilianul va continua pe Parc des Princes, indiferent că îi place sau nu.