Fotbal international

Matuidi, impresionat de Cristiano Ronaldo. “E un monstru”. Dar CR7 rămâne fără gol în Italia

02.09.2018 | 18:45
Matuidi impresionat de Cristiano Ronaldo E un monstru Dar CR7 ramane fara gol in Italia

Juventus a câştigat în etapa a 3-a din Serie A cu scorul de 2-1 pe terenul Parmei, iar Cristiano Ronaldo nu a marcat nici acum, lucru care însă nu îl şochează pe Blaise Matuidi, mijlocaşul francez al torinezilor, care este impresionat de portughez din toate punctele de vedere.

Matuidi spune că la 33 de ani Cristiano Ronaldo rămâne un adevărat exempluîn privinţa felului în care munceşte la antrenamente, pentru a se menţine în formă. “Este cel mai bun fotbalist din lume și este o adevărată plăcere să joc cu el. La antrenamente este un monstru. Vine primul și pleacă ultimul, muncește și iar muncește. Nu am mai văzut niciodată așa ceva și înțeleg acum de ce a câștigat de 5 ori Balonul de Aur”.

Matuidi, impresionat de Cristiano Ronaldo. Allegri nu este deloc îngrijorat că lusitanul nu a marcat încă

În meciul de la Parma antrenorul campioanei ultimelor şapte sezoane din Italia, Massimiliano Allegri a schimbat puţin oamenii în echipă, Cristiano Ronaldo jucând în atac, în partea stângă, în timp ce croatul Mario Mandzukic a fost folosit pe postul său de vârf şi a şi marcat, aşa cum a făcut-o şi Matuidi. Cristiano Ronaldo s-a zbătut din nou foarte mult, dar deocamdătă nu se lipeşte la gol. Nimic îngrijorător pentru Allegri: “Cristiano munceşte exemplar, se pune permanent în slujba echipei. Faptul că nu a marcat nu are de ce să preocupe, pentru că important este ca el să intre din ce în ce mai bine în ritmul fotbalului italian, să înţeleagă că e mult mai greu să marchezi în Italia decât în alte părţi. Golurile lui vor veni, sunt sigur de acest lucru”.

Matuidi, impresionat de Cristiano Ronaldo. Francezul apreciază volumul de muncă depus de CR7 şi crede că are pe merit 5 Baloane de Aur
Matuidi, impresionat de Cristiano Ronaldo. Francezul apreciază volumul de muncă depus de CR7

În Spania mass-media care îl ridica în slăvi până acum, cotidianele de casă ale lui Real, Marca şi As, acum îl ironizează pe omul care a contribuit decisiv în mai multe rânduri la succesele galacticilor. Faptul că fostul golgeter de pe Santiago Bernabeu încă nu a spart gheaţa în Italia i-a inspirat pe cei de la As să titreze “Benzema 5 – Ronaldo 0”, aluzie la faptul că francezul are deja trecute în cont cinci goluri în acest sezon ,iar Cristiano încă nu a marcat.

La Madrid, osanale pentru francezul Karim Benzema

Julen Lopetegui îl ridică în slăvi pe Karim Benzema, despre care afirmă că ar putea marca şi 30-40 goluri, după ce a înscris cinci în tot sezonul trecut. De ce nu ar putea fi golgeterul campionatului? De ce nu ar termina sezonul cu 30 sau 40 de goluri? Cel mai important lucru este însă echipa şi golurile lui ajută întregul club. Benzema este un jucător grozav şi mereu a fost. Ceea ce reuşeşte acum este meritul lui. Este fericit şi ajută echipa şi lucrurile vor rămâne aşa.”

Suporterii lui Real se amuză şi ei pe seama secetei de gol a lui Ronaldo, dar cei ai lui Juventus sunt în continuare încrezători că portughezul se va debloca în curând şi golurile sale vor începe să vină pe bandă rulantă. Important este să îl înscrie pe primul, acela este cel mai greu, mai ales că fotbalul italian este mult mai tacticizat decât cel spaniol sau englez, unde Ronaldo a evoluat înainte, la Real Madrid şi la Manchester United.