Life

Maurice Munteanu, mărturisiri sincere despre orientarea sa sexuală. Juratul de la Bravo, ai stil: „Mi se părea simpatic un coleg”

Maurice Munteanu și-a deschis sufletul în fața Oanei Radu într-un interviu cu detectorul de minciuni. Juratul Bravo, ai stil a vorbit despre condiția sa sexuală.
22.12.2021 | 12:30
Maurice Munteanu marturisiri sincere despre orientarea sa sexuala Juratul de la Bravo ai stil Mi se parea simpatic un coleg
Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a recunoscut de mai mult timp că îl atrag bărbații și a vorbit de fiecare dată cu naturalețe despre acest subiect.

Juratul de la Bravo, ai stil a oferit un interviu amplu cântăreței Oana Radu, căreia i-a confesat cum și-a dat seama că este gay și ce a semnificat asta pentru el și familia sa.

ADVERTISEMENT

Spovedania fashionistului va apărea pe canalul de Youtube the Xclusive joi, 23 decembrie.

Maurice Munteanu, sincer privind orientarea sa sexuală

„Mi se părea simpatic un coleg. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră”, a declarat Maurice Munteanu în emisiunea Detectorul de minciuni.

Juratul de la Bravo, ai stil a spus că acum nu există nimeni în viața sa. A vorbit totodată și despre momentele mai puțin plăcute de care a avut parte pe plan amoros.

ADVERTISEMENT

A recunoscut că a fost înșelat și l-a prins pe unul din foștii săi parteneri în fapt. O altă întrebare care va crea multe controverse este legată de fosta sa colegă, Iulia Albu.

Oana l-a întrebat dacă îi place de ea, iar acesta a spus ferm: „Nu”. Rămâne de aflat care sunt motivele pentru care Maurice nu o apreciază pe Iulia Albu și de ce a dat acest răspuns.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Bravo, ai stil, victimă a bullying-ului pentru că e gay

Nu este prima oară când Maurice vorbește despre ce înseamnă să fii gay în România. În urmă cu câteva luni, acesta a mărturisit că a suferit mult din această cauză în adolescență.

Maurice a fost una din victimele bullying-ului din cauza homosexualității sale, însă odată cu trecerea anilor a învățat să trăiască și cu răutățile celor din jur.

ADVERTISEMENT

„În copilărie s-a întâmplat. De atunci nu. Erau mai multe zone de bullying.  O zonă se întâmpla în imediata mea apropiere. Câțiva copilași nefericiți mai mari decât mine începeau în cor să urle: trece poponarul, trece nu știu cine, habar n-am…”, a povestit Maurice Munteanu în vară într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, tot pe Youtube.

Maurice Munteanu este editor la revista Elle, iar de câțiva ani face parte din proiectul Bravo, ai stil de la Kanal D. Maurice este unul dintre cei mai apreciați jurați ai emisiunii, opiniile sale bine argumentate și felul în care și le exprimă făcând deliciul publicului.

 

ADVERTISEMENT