Fotbal international

Mauro Icardi, ultima lovitură a lui Juventus. Strategia campioanei Italiei pentru atacantul lui Inter

23.08.2019 | 10:02
Mauro Icardi ultima lovitura a lui Juventus Strategia campioanei Italiei pentru atacantul lui Inter
ADVERTISEMENT

Mauro Icardi are toate şansele să devină ultima lovitură de mercato a lui Juventus. Şi pentru că Inter ar fi dorit ca în operaţiunea Icardi să fi intrat şi transferul la schimb al lui Paulo Dybala plus o sumă de bani şefii lui Juventus caută o altă strategie care să îi mulţumească financiar pe milanezi. Ceea ce arată că Juventus nu prea mai pare dispusă să renunţe la talentatul jucător argentinian.

Mauro Icardi, ultima lovitură a lui Juventus

Pentru a ajunge la Mauro Icardi, evaluat undeva până la maxim 70 de milioane euro, după ce acesta a ieşit din schema lui Inter în urma scandalurilor avute cu conducerea clubului, Juventus a ales acum varianta de a vinde jucători şi a face rost de bani. Deja 30 de milioane va încasa de la Roma pentru fundaşul Rugani, dar la ofertă mai sunt doi mijlocaşi închizători, fie Betancur fie Matuidi, deşi francezul a spus răspicat că nu pleacă nici dacă nu va înscris pe listele de Champions League.

ADVERTISEMENT

Şi în ultimele ore a început o febrilă legătură cu Barcelona, care este interesată imediat de doi jucători torinezi: mijlocaşul Emre Can şi atacantul Mario Mandzukic. Dacă necesitatea lui Emre Can pare puţin cam ciudată, Barca având mijlocaşi pe postul său şi încă de bună calitate, cea a lui Mandzukic este super-explicabilă după accidentările lui Leo Messi, Luis Suarez şi Ousmane Dembele.

Mauro Icardi Juventus. Paulo Dybala nu va fi cedat la Inter în această tranzacţie

Juve, foarte probabil fără Maurizio Sarri pe bancă la meciul de debut în campionat

Antrenorul Maurizio Sarri, care foarte probabil nu va fi prezent sâmbătă seară pe bancă, la primul meci al lui Juve în campionat, la Parma, jocul ce deschide noua stagiune din Serie A, îl apreciază mult pe Mauro Icardi şi şi-a dat OK-ul pentru venirea sa. Sarri a contractat o pneumonie extrem de severă, cu complicaţii serioase şi procesul de refacere nu este unul rapid.

ADVERTISEMENT

Şi Mauro Icardi, pentru a ajunge la Juventus, a decis să refuze oferta făcută de Napoli, deşi era foarte OK financiar. Icardi, care la Inter nu a putut ieşi niciodată campion, a ales Juventus pentru a începe să câştige trofee, ceea ce reprezintă un mare gol în CV-ul său. Şi Cristiano Ronaldo şi-a dat OK-ul pentru aducerea lui Icardi, ceea ce, mai mult ca sigur, va însemna că preferatul lui Sarri, şi el argentinian, Gonzalo Higuain, ori va accepta rolul de a treia roată la căruţă şi banca de rezerve, ori va pleca.