Fotbal international

Mbappe se înțelege de minune cu Neymar: “Suntem din ce în ce mai buni”

11.12.2018 | 15:35
Mbappe se intelege de minune cu Neymar Suntem din ce in ce mai buni

Kylian Mbappe se înțelege de minune cu Neymar, atât în teren cât și în afara lui. Cele două staruri de la PSG au marcat deja 29 de goluri împreună în acest sezon, iar jucătorul francez spune că randamentul lor va crește. PSG joacă în Serbia cu Steaua Roșie Belgrad în ultima etapă din Grupa C în Champions League.

Neymar și Mbappe alcătuiesc un trio letal în atac alături de coechipierul lor de la PSG Edinson Cavani. Formația antrenată de Thomas Tuchel are deja 13 puncte avans în clasamentul din Ligue 1 după doar 16 meciuri jucate. Neymar a marcat 15 goluri în 18 meciuri pentru PSG, în timp ce Mbappe, care a primit recent trofeul pentru cel mai bun tânăr jucător din lume, are 14 goluri în 16 meciuri. Sunt cifre fabuloase pentru cei doi fotbaliști care au participat în acest an la Campionatul Mondial din Rusia, Mbappe reușind chiar să cucereaască trofeul alături de reprezentativa Franței. Atacantul de 19 ani a vorbit despre relația sa cu Neymar și despre importanța jocului în echipă înainte de confruntarea cu Steaua Roșie Belgrad.

Mbappe și Neymar au marcat împreună 29 de goluri pentru PSG în actualul sezon

“Cu Neymar mă înțeleg din ce în ce mai bine, ne cunoaștem tot mai mult reciproc. Pot să spun că Neymar este un jucător foarte important, nu multe echipe au un jucător de calitatea lui. Ne ajută foarte mult să îl avem printre noi. Îi veți vedea din nou calitățile în meciul cu Steaua Roșie Belgrad. E adevărat că nu a avut timp prea mult să se antreneze din cauza accidentării, însă aceasta nu va fi o problemă pentru un jucător ca el”, a declart Kylian Mbappe.

Champions League reprezintă prioritatea numărul 1 pentru gruparea din capitala Franței, care nu a trecut de sferturile de finală ale competiției de când a fost cumpărată de Qatar Sports Investments, în anul 2011, în ciuda faptului că s-au pompat sute de milioane de euro pentru transferurile unora dintre cei mai buni fotbaliști din lume.