Fotbal intern

Meciul Astra – FCSB va fi arbitrat de favoritul lui Gigi Becali! “Nu are nicio emoţie!”

16.03.2019 | 21:05
Meciul Astra  FCSB va fi arbitrat de favoritul lui Gigi Becali Nu are nicio emotie

Meciul dintre Astra Giurgiu şi FCSB va fi arbitrat de Horaţiu Feşnic, favoritul lui Gigi Becali. Cele două echipe se vor duela în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, iar CCA l-a delegat pe Horaţiu Feşnic ca să oficieze partida roş-albaştrilor.

Astra Giurgiu – FCSB va fi arbitrat de Horaţiu Feşnic, favoritul lui Gigi Becali

Horaţiu Feşnic (Cluj Napoca) o să fie ajutat la meciul dintre Astra Giurgiu şi FCSB de asistenţii Valentin Avram (Bucureşti) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti), iar George Rădulescu este arbitru de rezervă. Observatorul partidei a fost ales Alexandru Deaconu, cel care a fost delegat şi la Bayern Munchen – Liverpool, meci din optimile de finală ale Champions League.

Horaţiu Feşnic a refuzat să arbitreze un meci din etapa a 7-a a play-off-ului sezonului 2017 – 2018, toate acestea deoarece FCSB primea vizita formaţiei CFR Cluj. Centralul nu a dorit să oficieze derby-ul dintre cele două echipe deoarece tatăl său a lucrat în trecut la echipa din Gruia, iar Gigi Becali a rămas impresionat de decizia luată de acesta.

Filip Mrzljak şi Harlem Gnohere se salută în faţa lui Horaţiu Feşnic la un meci FCSB - Astra Giurgiu
Filip Mrzljak şi Harlem Gnohere se salută în faţa lui Horaţiu Feşnic la un meci FCSB – Astra Giurgiu

Ce zicea Gigi Becali despre Horaţiu Feşnic

 ”Feşnic am înţeles că nu vrea să arbitreze meciul, pentru că tatăl lui a lucrat la CFR. A depus o hârtie în acest sens. Și eu am auzit, dar l-aş fi acceptat pe Feșnic, pentru că-l consider un arbitru foarte bun. Și pe Istvan Kovacs la fel, chiar dacă e maghiar. E corect omul, nu vrea să-și pericliteze el cariera”, a spus Becali, la ”Fotbal Club”.

Patronul Stelei şi-a ales şi favoritul dintre arbitrii din Liga 1, Horaţiu Feşnic: “Cel mai bun arbitru la ora asta este după părerea mea ăla, Sfeşnic (n.r. – Horaţiu Feşnic). Clar, simplu, liniştit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoţie, nicio teamă, îmi place statura lui, Sfeşnic. Are şi nume biblic. Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt”