Fotbal intern

Meme lasă o portiţă deschisă pentru Alibec: “Să înţeleagă asta!”

După ce Nicolae Dică şi Gigi Becali l-a criticat pe Denis Alibec după meciul Voluntari - FCSB, scor 0-0, atunci când atacantul român a cedat nervos şi a aruncat banderola de căpitan pe jos -...
14.10.2017 | 21:36
Meme lasa o portita deschisa pentru Alibec Sa inteleaga asta
ADVERTISEMENT

După ce Nicolae Dică şi Gigi Becali l-a criticat pe Denis Alibec după meciul Voluntari – FCSB, scor 0-0, atunci când atacantul român a cedat nervos şi a aruncat banderola de căpitan pe jos – vezi detalii, a venit şi rândul lui Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, să-l desfiinţeze pe Alibec.

Directorul sportiv de la FCSB, Meme Stoica, susţine că Denis Alibec ar trebui să înveţe din greşelile pe care le-a făcut în ultima perioadă şi că depinde doar de el şi de Nicolae Dică dacă va reveni în lotul primei echipe.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost exclus din lot! Reacţia lui Meme Stoica

”Poate nu aţi realizat. El a aruncat banderola Stelei pe jos, iar Budescu a luat-o e jos şi i-a pus-o pe braţ lui Florin Tănase. Nu se mai poate tolera aşa ceva. Este foarte important cum gândeşte el ce s-a întâmplat, dacă realizează că trebuie să se schimbe. Are 26 de ani, totuşi. Sunt jucători care se maturizează mai greu, adevărat, dar e momentul ca el să se reseteze, mingea e în terenul lui acum!

Dacă Denis Alibec realizează că se va antrena separat de echipă şi că va depinde doar de el pentru ca Dică să-l reprimească în lot va fi bine. Dacă nu, atunci chiar va avea o problemă”, a spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

MAI POŢI CITI:  EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec: “Şi-a dat cu tesla în …!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!”

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!”

3.000.000 de euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt