Fotbal intern

Meme Stoica râde de Dinamo! Ce imagine a postat oficialul FCSB-ului. Cyril Thereau a răspuns imediat

04.10.2018 | 13:44
Meme Stoica rade de Dinamo Ce imagine a postat oficialul FCSBului Cyril Thereau a raspuns imediat

Meme Stoica nu ratează nicio ocazie ca să râdă de FC Dinamo Bucureşti, principala rivală a “roş-albaştrilor” din Capitală. Directorul sportiv al FCSB-ului a postat o imagine pe paginile sale de socializare prin care îi taxează pe rivalii din “Ştefan cel Mare”. Această reacţie a lui Meme Stoica a venit după ce “câinii” au ajuns pe locul 10 în Liga 1, în spatele unor echipe precum Poli Iaşi, Gaz Metan şi Dunărea Călăraşi.

Meme Stoica s-a folosit de o renumită firmă de telefonie mobilă, Apple, pentru a se amuza pe seama rivalilor de la FC Dinamo Bucureşti, dar şi de fpatul că este nevoie de un telefon mai mare, Iphone XS Max, pentru a reuşi să vezi numele echipei din “Ştefan cel Mare” în clasament.

Cum râde Meme Stoica de Dinamo. Cyril Thereau l-a susţinut

De FC Dinamo Bucureşti a râs şi  Cyril Thereau, actualul jucător de la Fiorentina care a evoluat pentru FCSB în perioada august 2006 – iulie 2007. Fotbalistul vândut de Gigi Becali la RSC Anderlecht pentru aproape 3 milioane de euro a adăugat următorul mesaj. “??? Grande MM”.

Imaginea postată de Meme Stoica pe paginile de socializare în care râde de Dinamo
Imaginea postată de Meme Stoica pe Facebook şi Instagram în care râde de Dinamo

Nu este pentru prima dată când Meme Stoica se amuză pe seama lui FC Dinamo Bucureşti. Directorul sportiv de la FCSB a postat în trecut următorul mesaj: “P.S. Cât de trist e să celebrezi incendii şi farse… Până când gândiţi o inundaţie, un tremblement de terre, JOS MILEURILE!?”, a scris Meme Stoica pe paginile sale de socializare, după calificare a”roş-albaştrilor” în play-off-ul Europa League.

Cyril Thereau, actualul jucător al Fiorentinei care a evoluat şi pentru FCSB

Dinamo e pe locul 10 în clasament

După 10 etape jucate în ediţia 2018 -2019 din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti ocupă poziţia a 10-a, cu 11 puncte, după ce a bifat 3 victorii, 2 egaluri şi 5 înfrângeri. Rezultatele proaste ale “câinilor” i-au făcut pe oficialii din “Ştefan cel Mare” să îl demită pe Florin Bratu, iar în locul său să îl aducă pe Claudiu Niculescu.

Tags: