Fotbal intern

Meme Stoica și-a ales favoriții din Liga 1 Betano. Ce fundaşi străini putea lua FCSB

05.09.2018 | 08:04
Meme Stoica sia ales favoritii din Liga 1 Betano Ce fundasi straini putea lua FCSB

Meme Stoica, directorul sportiv al formaţiei FCSB, şi-a ales favoriţii din Liga 1 Betano. Oficialul vicecampioanei României a fost rugat să contureze un prim unsprezece cu jucătorii care evoluează în Liga 1 Betano, dar care să nu facă parte din lotul pregătit de Nicolae Dică.

Astfel, Meme Stoica a ales câte un jucător de la Astra Giurgiu, Sepsi OSK, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaşi şi Viitorul Constanţa, doi de la CFR Cluj, şi trei de la CS U Craiova. Oficialul FCSB-ului a omis să ofere numele celui de-al treilea mijlocaş, dar printre preferaţii lui Mihai Stoica se află fundaşul dreapta de la Sepsi OSK, Gabriel Rodrigues de Moura, care a evoluat ultima dată pentru Gil Vicente (Portugalia)

Favoriţii lui Meme Stoica din Liga 1 Betano

Preferatul lui Meme Stoica pentru postul de portar a fost ales Plamen Iliev, goalkeeper care s-a aflat şi pe lista de transferuri a FCSB-ului, Mihai Popescu este singurul dinamovist de pe lista favoriţilor oficialului FCSB-ului, iar Vinicius şi Ţucudean sunt cei doi jucători de la CFR Cluj care l-au încântat pe Meme. De la CS U Craiova i-a ales pe Alexandru Cicâldău, Nicuşor Bancu şi Alex Mitriţă.

Iată echipa preferată din Liga 1 Betano exceptând jucătorii de la FCSB: Plamen Iliev – Rodrigues de Moura, Paulo Vinicius, Mihai Popescu, Nicuşor Bancu – Alex Cicâldău, (nu a ales un al 3-lea mijlocaș), Ionuţ Vînă – Darius Olaru, George Țucudean, Alex Mitriță

Ce fundaşi centrali din străinătate putea lua FCSB

FCSB a întâmpinat probleme în momentul în care a fost nevoită să găsească un fundaş central care să facă echipă cu Bogdan Planic, iar Meme Stoica a dezvăluit ce apărători din străinătate au fost aproape să semneze cu vicecampioana României. Mateo Barac, fundaşul central croat de 23 de ani care a fost luat de Rapid Viena de la Osijek pentru 1,3 milioane de euro, dar şi Zoran Nizici, apărătorul central în vârstă de 28 de ani care a jucat până în urmă cu o săptămână la Hajduk Split şi care a fost cumpărat de Akhmat Grozny cu 800.000 de euro. Îi puteam lua pe Barac și Nizici, dar nu ne-au plăcut. L-am adus pe Jorge, dar nici el nu era ce trebuie. Asta deși jucase la Braga, echipă net superioară nouă“, a zis MM Stoica.

Ce cote au preferaţii lui Meme Stoica din Liga 1 Betano:

Plamen Iliev – 28 ani – 850.000 de euro

Gabriel Rodrigues de Moura – 30 ani – 200.000 de euro

Paulo Vinicius – 34 ani – 800.000 de euro

Mihai Popescu – 25 ani – 650.000 de euro

Nicuşor Bancu – 25 ani – 1,3 milioane de euro

Alex Cicâldău – 21 ani – 1,5 milioane de euro

Ionuţ Vînă – 23 ani – 750.000 de euro

Darius Olaru – 20 ani – 500.000 de euro

George Ţucudean – 27 ani – 2.000.000 de euro

Alex Mitriţă – 23 ani – 2,5 milioane de euro

Meme a insistat pentru Darius Olaru

Meme Stoica a vorbit şi despre motivul pentru care Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Darius Olaru, fotbalist care se află pe lista jucătorilor preferaţi din Liga 1 Betano. Oficialul vicecampioanei României este de părere că “roş-albaştrii” au nevoie de acest jucător din cauza schimbării de regulament care se va produce începând cu sezonul viitor, când echipele din Liga 1 Betano vor fi obligate să aibă pe teren în permanenţă doi jucător under 21.

Duelul dintre Darius Olaru şi Sergiu Popovici în meciul Gaz Metan - Dinamo
Darius Olaru şi Sergiu Popovici în meciul disputat de Gaz Metan Mediaş contra celor de la FC Dinamo Bucureşti, scor 3-2.