Life

Mercur intră în zodia Gemeni pe 4 mai. Ce efecte se produc imediat după Paște

28.04.2021 | 13:07
Mercur intra in zodia Gemeni pe 4 mai Ce efecte se produc imediat dupa Paste
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Gemeni pe 4 mai 2021, imediat după Paște, producând o serie de evenimente pe care nu le vom uita ușor niciunul. 

Fenomenul astrologic ne pregătește pentru noua intrare în fază retrogradă a lui Mercur care va avea loc la sfârșitul lunii mai, dar să aflăm înainte ce ne aduce deocamdată tranzitul direct din Gemeni.

ADVERTISEMENT

Mercur este planeta comunicării și guvernează zodiile Fecioară și Gemeni, iar prezența sa într-un semn de aer din 4 mai aduce o oglindire în realitate a gândurilor noastre și oportunitatea să realizăm tot ce am amânat până acum.

Planeta Mercur intră în zodia Gemeni pe 4 mai 2021

Berbecii sunt în fața unor evenimente destul de importante din punct de vedere profesional. Descoperă că au anumite abilități și calități și le folosesc nu doar pentru binele lor, ci și pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

Taurii se reinventează din punct de vedere erotic. Accentul tranzitul cade pentru ei în zona raporturilor intime. Mulți Tauri vor realiza ce anume își doresc în dormitor de la partenerul de viață, iar unii ar putea schimba patul de acasă cu un weekend de neuitat într-o cabană la munte, alături de partenerul lor.

Gemenii sunt obligați să se înțelepțească într-un ritm pe care nu îl pot stăpâni. Cei care nu și-au făcut lecțiile vor avea de suferit, iar cei care s-au pregătit temeinic s-ar putea să pluseze puțin în zona financiară.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt cei mai dezavantajați

În cazul Racilor, sunt susținute drumețiile pe care le au de făcut după data de 4 mai. Fie că este vorba de vizitarea unor rude din alt oraș sau chiar călătoriile în străinătate, Racii trebuie să stea liniștiți căci totul e sub control.

Leii sunt destul de agitați, iar din 4 mai vor urma 6 sau 7 zile în care vor fi stresați pentru că nu se îndeplinesc anumite dorințe. Și-au impus niște țeluri nerealiste acum, dar care vor deveni fezabile abia din iunie sau iulie, deci trebuie să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele finalizează în sfârșit un proces de schimbare fizică pe care l-au început de câteva luni, iar Balanțele trebuie să iasă din casă. Au nevoie de natură, de plimbările prin parc, de revederea cu anumite persoane. Trebuie să își dea voie să mai iasă căci în ultima vreme au petrecut prea mult timp în interior.

Scorpionii pot fi afectați pe plan investițional de tranzitul mercurian, dar mare atenție trebuie să aibă și la bârfele pe care le aud de la diferite persoane.

Săgetătorii încheie și ei un proces de schimbare, dar aici vorbim despre partea sufletească a lor. Sunt avantajați cei care au început de curând o relație de iubire.

Capricornii sunt în continuare închistați, iar Mercur le amintește că nu trebuie să fie serioși chiar și atunci când se distrează sau spun glume. Să își dea voie să fie ei.

Vărsătorii sunt într-o continuă căutare a partenerului de viață perfect, iar din 4 mai își încearcă din nou norocul în dragoste.

Peștii nu stau bine din aproape niciun punct de vedere. Inițiază conflicte cu persoane din generații diferite din familie și încep să plătească anumite greșeli karmice. Chiar dacă nu se pot schimba și își duc bătăliile, Peștii trebuie să învețe să conviețuiască cu ei înșiși, să își accepte defectele și să nu se încăpățâneze în a nu recunoaște unde au greșit. E o perioadă mai grea pentru ei, dar nu e capăt de lume.

 

ADVERTISEMENT