Life

Zodia Taur și karma vieții sale. Semnul de pământ, sub lupa astrelor

24.03.2021 | 15:20
Zodia Taur si karma vietii sale Semnul de pamant sub lupa astrelor
Zodia Taur, marcată de karma de ignoranță, Foto: almanac.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur este marcată de-a lungul vieții de karma de ignoranță, fapt pentru care trebuie să învețe să depună un efort dublu pentru a obține cel mai mic lucru.

Taurii au avut mult de suferit în viețile anterioare din cauza banilor, fie pentru că au făcut abuz de putere, fie pentru că au fost victimele abuzului de putere.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere karmic, cei născuți sub acest semn de pământ ajung să fie foarte atașați de lucrurile materiale pentru care trebuie să lupte mai mult ca oricine.

Zodia Taur și karma vieții sale

Să aflăm câte ceva despre această karmă de ignoranță, cea definitorie pentru Tauri din punct de vedere astrologic.

ADVERTISEMENT

Mulți se întreabă de ce suferă dacă nu au făcut nimic rău în viață, aceasta fiind și una din marile dileme când se pune în discuție Creația și Creatorul.

Taurii au această problemă și sunt mereu între două luntre, iar pentru a înțelege mai bine cum funcționează legile vieții ei trebuie să știe că această karmă de ignoranță este la fel de gravă precum celelalte două: de atașament și de agresivitate.

ADVERTISEMENT

Karma de ignoranță, după cum îi spune și numele, este despre superficialitate, nepăsare față de cei din jur, dar de cele mai multe ori nepăsare chiar față de propriul destin.

Karma de ignoranță

Lipsa acțiunii, a implicării este de multe ori la fel de gravă ca acționarea în mod agresiv sau ca posesivitatea. Ignoranța se poate plăti scump în viață, iar cei născuți sub acest semn de pământ au de pătimit din cauza ei pe plan financiar și profesional.

ADVERTISEMENT

În această viață, Taurii trebuie să se dedice cu totul proiectelor în care sunt implicați pentru a repara anumite greșeli făcute în trecut. Dacă în viața anterioară au stat cu mâinile în sân, fără să fie atinși față de suferințele celor din jur ori resemnându-se cu suferința proprie, în această călătorie astrală de acum trebuie să pună mâna și să facă tot ce pot atât pentru comunitatea din care fac parte cât și pentru ei.

Aici există un alt risc de care trebuie să țină cont Taurii: pot cădea în atașament față de muncă. Tocmai de aceea le este recomandat să trateze lucrurile cu măsură, căci Taurii pot cădea într-o altă capcană: obsesia pentru muncă și bani care în timp îi poate dezumaniza.

 

ADVERTISEMENT