Life

Mercur intră în zodia Săgetător pe 1 decembrie și aduce câteva evenimente care ne vor marca

27.11.2020 | 14:56
Mercur intra in zodia Sagetator pe 1 decembrie si aduce cateva evenimente care ne vor marca
Mercur în zodia Săgetător de pe 1 decembrie. Foto: ganeshaspeaks.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Săgetător pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, și aduce o serie de evenimente care ne vor marca destinele. 

Un lucru excepțional, apropo de vremurile în care trăim, este că Mercur în Săgetător potențează libertatea gândirii și chemarea la unitatea, cunoscut fiind faptul că Săgetătorul este o zodie axată în special pe spiritualitate.

ADVERTISEMENT

Planeta înțelepciunii și a ideilor libere, atunci când intră în Săgetător, apără dreptatea și libertatea religioasă, deci s-ar putea să avem niște mișcări spirituale destul de ample în perioada care urmează.

Mercur în zodia Săgetător – aspecte generale

Practic, acest eveniment astrologic ne amintește de celebrul citat din Malraux, potrivit căruia „secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc”.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru important de menționat cu referire la prezența acestei planete în Săgetător din 1 decembrie este că, deși îndeamnă la o spiritualizare și o conștientizare mai adâncă a lui Dumnezeu și a legăturii dintre sine și Sinele Superior, nu ajută foarte mult organizarea.

Mercur în Săgetător poate aduce un haos de nedescris, iar tot ce ține de organizare, de la mic la mare, poate fi dat peste cap cu lejeritate.

ADVERTISEMENT

Având în vedere aceste aspecte generale, să vedem ce se întâmplă cu fiecare zodie începând din 1 decembrie. Vom începe cu Săgetătorul, care în prima zi de iarnă va avea tot soiul de revelații și va reveni asupra unor decizii pe care le aveau în cap de mai multă vreme.

Zodiile de apă vor traversa o perioadă complicată

Unii Săgetători devin mai independenți ca niciodată și mult mai raționali, lăsând la o parte, ca un paradox, reacția la cald.

ADVERTISEMENT

Berbecii și Leii, celelalte zodii de foc, vor avea parte de tot felul de încercări din punct de vedere sentimental. Vor fi nevoiți să se poziționeze în anumite chestiuni ce țin de viață și de moarte. Aici vor fi puși la încercare în special cei care sunt pedagogi, medici sau preoți.

Zodiile de aer (Balanță, Vărsător și Gemeni) vor comunica mult mai eficient și vor deveni niște voci puternice în special dacă se adresează celor tineri.

Zodiile de apă (Rac, Pești și Scorpion) intră într-o etapă a vieții lor destul de alunecoasă, așa că trebuie să fie foarte atenți în cine își pun baza și mai ales cum își gestionează finanțele.

Zodiile de pământ (Fecioară, Capricorn și Taur) vor începe să aplice cu adevărat ceea ce gândesc și, chiar dacă multe dintre ideile lor sunt dure, puse în practică vor aduce un soi de speranță și de vindecare pentru cei din jurul lor și chiar pentru ei înșiși.

 

ADVERTISEMENT