Life

Zodia Balanță în 2021. Toamna anului viitor vine cu vești extraordinare

13.11.2020 | 11:22
Zodia Balanta in 2021 Toamna anului viitor vine cu vesti extraordinare
Zodia Balanță. Foto: horoscope-divination.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are un 2021 plin de încercări, însă toate probele la care o va supune viața vor merita să fie depășite, căci finalul va fi unul pozitiv, ca în povești!

Balanțele au ocazia să repare anumite greșeli ale trecutului în anul care urmează. Lucrurile vor evolua pozitiv, iar veștile bune vor apărea abia din toamnă. Până atunci, au ceva de tras.

ADVERTISEMENT

Ianuarie și februarie: Primele două luni sunt destul de dificile din punct de vedere economic pentru Balanțe. Trebuie să fie mai chibzuite cu banii.

Zodia Balanță va avea o vară dură

Martie: Cea de-a treia lună a anului 2021 va aduce în viața nativilor de aer o serie de noi responsabilități. Unii devin părinți, alții bunici. Apar membri noi în familie.

ADVERTISEMENT

Aprilie: Discuțiile cu partenerul de viață se pot acutiza destul de mult. Balanțele au nevoie de mai multe certitudini.

Mai: Persoanele născute sub acest semn de aer vor fi prinse în mijlocul unui conflict între generații, între persoane de vârste diferite din familie. Trebuie să facă pe arbitrul.

ADVERTISEMENT

Iunie, iulie și august: Vara va fi una destul de dificilă din punct de vedere profesional. Astrele le recomandă acestor nativi să nu își caute loc de muncă în această perioadă, ci să reziste acolo unde lucrează. Pot fi trei luni de coșmar dacă iau decizii la cald.

Finalul de an, unul extraordinar

Septembrie: Toamna se numără bobocii, iar odată cu prima lună a sezonului Balanțele vor simți că există loc de bine în viața lor.

ADVERTISEMENT

Octombrie: Vin oferte financiare serioase din mai toate părțile, iar pe plan personal se simt mai împlinite ca niciodată.

Noiembrie și decembrie: Finalul de an le prinde pe Balanțe mai fericite, mai așezate, mult mai mulțumite cu viața lor. Au planuri atât de mari și atât de numeroase încât trebuie să le noteze undeva și vor avea parte de sprijin, de încurajări din partea persoanelor apropiate. Abia din 2022 începe epoca de aur a Balanțelor!

 

ADVERTISEMENT