Life

Mercur retrograd în zodia Vărsător pe 30 ianuarie 2021. Efectele vor fi resimțite luni întregi

23.01.2021 | 11:33
Mercur retrograd in zodia Varsator pe 30 ianuarie 2021 Efectele vor fi resimtite luni intregi
ADVERTISEMENT

Avem primul Mercur retrograd în acest an, în zodia Vărsător, iar fenomenul astrologic se va produce pe 30 ianuarie 2021, în doar o săptămână. Efectele acestui eveniment se vor resimți pentru cel puțin câteva luni.

Chiar dacă faza retrogradă a lui Mercur va dura puțin, va fi suficient de intensă încât să lase urme. Pentru multe zodii, este o perioadă propice pentru relansare, atât în dragoste cât și în carieră.

ADVERTISEMENT

Berbecii au în față o paletă de opțiuni pentru a se redescoperi pe sine. Mercur retrograd le aduce acea voință puternică, acel zvâc necesar pentru a schimba lucrurile din temelii.

Mercur retrograd în zodia Vărsător pe 30 ianuarie: efectele

Taurii își găsesc în sfârșit echilibrul și se armonizează mai bine cu cei din jur. Devin tot mai activi și tot mai implicați în chestiuni ce țin de conștiința civică. Unii dintre Tauri se pot implica în tot felul de campanii nonguvernamentale.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă extrem de benefică pe partea de comunicare. Vor spune mai răspicat ce își doresc și vor fi mai atenți la anumite cuvinte.

Racii nu trec printr-o perioadă roz, dar dușurile reci pe care i le aduce Mercur retrograd vor fi numai bune pentru a ieși mai întăriți.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să aibă foarte mare grijă la bani. Sunt cheltuitori, iar Mercur îi trage de mânecuță, căci multe dintre cheltuielile pe care le fac îi pot duce la sapă de lemn.

Balanțele devin imune la răutăți

Fecioarele sunt protejate de astre și au tot felul de inițiative, de idei cu care reușesc să iasă în evidență. Munca lor este apreciată mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Balanțele încep să capete imunitate la răutățile celor din jur și sunt din ce în ce mai concentrate pe lucrurile cu adevărat importante din viața lor.

Scorpionii sunt mai tot timpul pe picior greșit. Anumite gesturi ori acțiuni insuficient cugetate le poate aduce deservicii de imagine.

Săgetătorii se liniștesc în perioada care urmează și primesc niște semnale că ar trebui să schimbe anumite chestiuni, precum atitudinea în fața greutăților.

Capricornii au parte de o perioadă extrem de bună din punct de vedere amoros. Cei căsătoriți își pot reînnoi jurămintele.

Vărsătorii sunt și ei avantajați pe toate planurile. Întâlnesc o iubire nouă, iar din punct de vedere profesional nu au motive să se plângă.

Peștii dau din coate pentru a ieși la liman și ar putea să beneficieze de un ajutor nesperat.

 

ADVERTISEMENT