Life

Mercur retrograd și două eclipse în luna iunie. Ce schimbări aduc aceste fenomene astrale

31.05.2020 | 14:41
Mercur retrograd si doua eclipse in luna iunie Ce schimbari aduc aceste fenomene astrale
Mercur retrograd și două eclipse în luna iunie. Ce schimbări aduc aceste fenomene astraleMercur retrograd și două eclipse în luna iunie. Ce schimbări aduc aceste fenomene astrale
ADVERTISEMENT

Luna iunie va veni cu aspecte importante din punct de vedere astral. Mercur retrograd și două eclipse, una de lună și cealaltă de soare, vor aduce schimări majore pentru toate zodiile.

Mercur retrograd și două eclipse în luna iunie

Începutul verii va fi foarte interesant din punct de vedere astral, pentru că vom avea parte de două eclipse, una de lună și una de soare, iar Mercur va retrograda pe 18 iunie. Pentru cei mai mulți dintre noi, aceste fenomene astrale vin cu schimbări majore dar și cu dificultăți de comunicare.

ADVERTISEMENT

“Soarele şi Mercur vor fi la o distanţă foarte mică pe data de 31 mai 2020, și va dura câteva zile. Va fi un soi de Mercur retrograd, dar mai intens.

 Dacă vorbim de Mercur retrograd, vorbim de probleme de comunicare, bâlbe, aparate care nu vor să funcţioneze”, a explicat Dezideriu, consultant în astrologie, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cele două eclipse care vor avea loc în luna iunie, nu vor fi vizibile la noi. Pe 5 iunie va fi eclipsa de lună şi pe 21 iunie, eclipsa de soare.  După eclipsa de lună, “posibil să ne trezim că suntem ceva mai irascibili, nervoşi şi să ne descărcăm pe cel de lângă noi.

Cel mai adesea, partenerul de viaţă. În ce priveşte eclipsa de soare, este vorba de restricţii, blocaje, amânări, posibil un nou episod de restricţii, dar pot fi altele, nu cele din starea de alertă “, a mai spus Dezideriu.

Efectele se vor simți după șase luni

Chiar dacă fenomenele astrale deosebit de importante se vor petrecere în aceast lună, efectele eclipselor se vor resimți abia după şase luni de la trecerea lor. În ceea ce privește planeta Mercur, aceasta va retrograda pe 18 iunie, iar consecințele se vor termina abia în august.