Simona Halep

Mesaj DUR al lui CTP după înfrîngerea Simonei Halep: “I-a căzut aura fermecată care o poartă de doi ani!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj dur pe gîndul.info după înfrîngerea Simonei Halep împotriva Mirjanei Lucic-Baroni în turul doi de la Roland Garros, scor 5-7, 1-6....
27.05.2015 | 20:08
Mesaj DUR al lui CTP dupa infringerea Simonei Halep Ia cazut aura fermecata care o poarta de doi ani

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj dur pe gîndul.info după înfrîngerea Simonei Halep împotriva Mirjanei Lucic-Baroni în turul doi de la Roland Garros, scor 5-7, 1-6. Jurnalistul e de părere că evoluţia româncei de azi se aseamănă cu a unei jucătoare de locul 80 mondial: 

“De data asta, chiar nu ştiu ce să zic. Aproape că aş întreba-o pe Simona de ce a mai intrat pe teren cu Lučić-Baroni dacă ştia că se află într-o astfel de stare. Obosită de la vestiar, lipsită încă din primele ghemuri de ambiţie şi vlagă, cărând după ea ceea ce se cheamă „picioare grele” – unde a fost celebra ei deplasare în teren, printre cele mai bune din circuit până acum?

Şi, mai rău decât atât, nr. 3 mondial s-a comportat ca o jucătoare de locul 80-90. Lipsită de orice orizont mental, a lovit mingea mecanic, ca în somn, fără să încerce să înţeleagă ce joacă croata şi ce-ar fi avut ea de făcut“, a scris Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu se declară îngrijorat de evoluţiile următoare ale Simonei Halep după această eliminare timpurie:

“Înfrîngerea asta poartă în ea mai mult rău decât meciul pierdut şi scorul. Pare că dintr-odată, Simonei Halep i-a căzut armura fermecată care o apără de aproape doi ani, şi a rămas în faţa ochilor noştri o fată debusolată şi vulnerabilă cum am văzut atâtea...

 Mă îngrozesc la gîndul eforturilor pe plan psihic pe care le are de făcut acum pentru a ieşi din groapa de încredere. Şi nu cred că o poate escalada singură“, a scris Popescu.

 

Tags: