Fotbal intern

Mesajele primite de Gică Hagi la aniversarea a 56 de ani. Imagini de colecție de la Ianis și Balint. Foto

05.02.2021 | 14:02
Mesajele primite de Gica Hagi la aniversarea a 56 de ani Imagini de colectie de la Ianis si Balint Foto
Mesajele primite de Gica Hagi la aniversarea a 57 de ani l-au copleșit pe fostul ”decar” al echipei naționale
ADVERTISEMENT

Mesaje emoționante pentru Gheorghe Hagi cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani. Cluburile pentru care „Regele” a scris istorie, l-au felicitat încă din această dimineață, în timp ce Ianis și Gabi Balint au publicat imagini de colecție.

Gică Hagi a împlinit astăzi 56 de ani și este sărbătorit de o țară întreagă, după ce și-a dedicat întreagă viață fotbalului. Printre cei care nu l-au au uitat pe „Rege” au fost fostele sale echipe: Steaua București, Farul Constanța, Galatasaray, echipa națională dar și clubul Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Hagi nu este singurul sărbătorit al zilei, fiind născut în aceeași zi cu Neymar, Tevez și cu Ronaldo.

Cluburile pentru Hagi a scris istorie nu l-au uitat pe „Rege” de ziua lui

Gheorghe Hagi a fost desemnat și rămâne în opinia lui Gică Popescu cel mai bun străin din istoria campionatului Turciei, iar turcii își aduc aminte de asta în fiecare an, pe data de 5 februarie. Clubul Galatasaray Istanbul a avut o urare specială: „10 La mulți ani, comandante Hagi!”.

ADVERTISEMENT

Nici echipa pentru care a marcat cele mai multe goluri din carieră, Steaua București, nu l-a uitat pe cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. CSA Steaua București a postat o fotografie de legendă, cu trofeul cucerit de Hagi în 1987, Supercupa Europei, pentru care a fost împrumutat special de la Sportul Studențesc, însă avea să rămână în Ghencea 31, înscriind nu mai puțin de 91 de goluri.

Hagi a oferit totul pentru echipa națională și reprezentativa României i-a oferit totul lui Hagi. 124 de selecții pentru România și cele mai multe goluri marcate: 35, la egalitate cu Adrian Mutu. Postarea paginii de Facebook a naționalei de ziua lui Hagi a devenit virală în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, urare specială pentru tatăl său. Gabi Balint l-a felicitat și el pe „Rege”

Ianis Hagi a avut o postare cu totul specială cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, care l-a ajutat enorm în carieră, mai ales în momentele grele și l-a ghidat neîncetat. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a realizat un colaj de poze special pentru tatăl său, pe care l-a postat pe instagram.

Postarea lui Ianis cu ocazia zilei de nastere a lui Gheorghe Hagi. Sursa foto: cont instagram Ianis Hagi
Postarea lui Ianis cu ocazia zilei de nastere a lui Gheorghe Hagi. Sursa foto: cont instagram Ianis Hagi

Gabi Balint este un prieten foarte apropiat al lui Gheorghe Hagi și chiar au antrenat împreună în mai multe rânduri. Colegi la echipa națională și la Steaua, „Găboaje” a postat pe pagina sa de facebook o poză de la Burgos din 1991, când Hagi a venit să îl viziteze.

ADVERTISEMENT

Nici cei de la Viitorul Constanța nu au ratat momentul și au pregătit un mesaj special postat pe site-ul clubului: „La mulți ani, Mister! La mulți ani, Gheorghe Hagi! Cu ocazia împlinirii a 56 de ani, îi urăm managerului Gheorghe Hagi sănătate, împliniri și cât mai multe realizări!”

Farul Constanța, echipa care l-a lansat pe Hagi în fotbalul mare: „Legenda albastră”

Gheorghe Hagi a debutat pentru constănțeni în Divizia A la doar 17 ani. A început fotbalul la Farul Constanța de la vârsta de zece ani. În sezonul 1982-1983, Hagi a îmbrăcat tricoul „marinarilor” în 20 de partide și a marcat șapte goluri, fiind transferat rapid de Sportul Studențesc pentru talentul său remarcabil.

FANATIK îi urează „La mulți ani!” celui mai mare fotbalist român din toate timpurile, care probabil ar fi cucerit cel puțin un Balon de Aur și un titlul mondial dacă s-ar fi născut în una dintre țările care au dominat fotbalul mondial în acea perioadă: „LA MULȚI ANI, REGE! Mulțumim pentru tot ce ai făcut, ce faci și ce vei face în continuare pentru fotbalul românesc!”.

ADVERTISEMENT