Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 12 februarie 2023. Clipe grele pentru Balanțe, Leii dau lovitura

Mesajul astrelor pentru zodii, la final de weekend. Ce se întâmplă în viața nativilor. Berbecii vor avea parte de momente grele, iar Leii primesc o sumă de bani.
12.02.2023 | 04:01
Mesajul astrelor pentru zodii 12 februarie 2023 Clipe grele pentru Balante Leii dau lovitura
Mesajul astrelor la final de weekend. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au noi mesaje pentru nativi. Finalul de weekend îi va trece pe aceștia prin noi stări, unele plăcute, iar altele mai puțin plăcute.

Ce mesaj au astrologii la final de weekend pentru zodii

Racii fac un pas important în viață, iar Săgetătorul scapă de problemele financiare sunt doar o parte dintre predicțiile de mai jos:

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul ar putea fi părăsit de persoana iubită, în urma unui conflict. Nu este exclus faptul să fie părăsit, iar el să sufere din dragoste și să-și regrete faptele care au dus la separare.

Taur

Taurii se vor pune pe treabă. Nu vor mai lăsa neterminate sarcini pe care le-au amânat de ani întregi. Acum este momentul să acționeze!

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii simt nevoia de o gură de aer proaspăt și pentru asta își vor face rapid bagajele și vor pleca într-o vacanță la munte, departe de ochii lumii.

Rac

Racii vor purta discuții interioare legate de viață și despre ceea ce nu au făcut până acum. Își vor propune țeluri mari până la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii lasă problemele din viața lor deoparte și merg să se distreze. Astrologii îi anunță că primesc o sumă mare de bani.

Fecioară

Fecioara va lua legătura cu persoane din trecut și se vor destănui în legătură cu starea lor de sănătate. Vor primi sfaturi utile, în urma cărora se vor vindeca.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța s-ar putea certa cu persoana iubită. Subiectul va fi unul insignifiant, dar suficient cât să pornească o altercație uriașă.

Scorpion

Scorpionul vrea să facă mai mulți bani și nu știe cum. Se gândește să apeleze o persoană care l-ar putea ajuta în acest sens, însă are puține dubii. Trebuie, însă, să-și facă măcar un dram de curaj.

Săgetător

Săgetătorul va acționa cu calm față de o situație stresantă, spre uimirea tuturor. Va reuși astfel și să ducă la bun sfârșit o sarcină importantă.

Capricorn

Capricornul simte că are nevoie de mai multă stabilitatea în viață, așa că își va stabili o listă de obiective pentru perioada următoare. Se vor strădui să le împlinească.

Vărsător

Vărsătorii vor aplana o situație conflictuală la locul de muncă. Implicarea lor, însă, nu va fi privită cu ochi buni, așa că trebuie să se gândească înainte.

Pești

Peștii vor redescoperi pasiunea pentru călătorii. După o perioadă în care păreau că nu vor mai ieși din rutina zilnică, de această dată vor da startul vacanțelor.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată