News

Mesajul dureros transmis de tatăl Andreei, la două zile după înmormântare: ”Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo”

Mesajul extrem de emoționant transmis de tatăl Andreei, la două zile după înmormântarea fiicei sale. Postarea emoționantă a părintelui îndurerat.
31.03.2024 | 14:19
Mesajul dureros transmis de tatal Andreei la doua zile dupa inmormantare Un scaun gol O pereche de ghete care nu mai sunt acolo
Mesajul sfâșietor transmis de tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit la Timișoara: ”Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată, îl pierzi pentru tot restul vieții”. Sursa foto: Observator News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesajul dureros transmis de Adrian Morega, tatăl Andreei, studenta de 21 de ani ucisă de iubit, la Timișoara. Cuvinte extrem de emoționante postate în online de părintele îndurerat.

Mesajul sfâșietor transmis de tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit la Timișoara: ”Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată, îl pierzi pentru tot restul vieții”

În urmă cu trei zile, au fost momente dureroase în Padeș, Gorj, la căpătâiul Andreei Morega, studenta la Medicină, ucisă de Mirel Dragomir, cel despre care s-a spus că i-a fost iubit.

ADVERTISEMENT

Tânăra de doar 21 de ani a fost condusă joi, 28 martie, pe ultimul drum. Familia, rudele, colegii și toți apropiații nu-și revin din șoc. La funeralii, tatăl tinerei nu s-a putut dezlipi de sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale, care a fost îmbrăcată în rochie de mireasă.

Încă din primele ore de după tragedie, tatăl Andreei, dărâmat de pierderea unicei sale fiice, declara că acest necaz este unul peste care nu va putea trece. ”Era singurul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă. Să aveţi grijă ce faceţi în viaţă, să nu păţiţi aşa ceva…”, a spus Adrian Morega, în ziua în care a ridicat trupul Andreei de la morgă.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 30 martie, la două zile după ce și-a îngropat fata, părintele îndurerat a transmis un mesaj sfâșietor pe Facebook. Acesta spune că amintirea fiicei sale nu va putea fi ștearsă vreodată și că pierderea unicului său copil va fi simțită în fiecare clipă de acum încolo.

Încă din debutul postării, tatăl Andreei spune că, după o astfel de tragedie: ”Nu pierzi pe cineva drag doar o singură dată. Îl pierzi când închizi ochii, în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. Îl pierzi de-a lungul întregii zile”.

ADVERTISEMENT

În aceeași postare, bărbatul a mai scris cuvinte emoționante despre pierderea unei ființe dragi și ce înseamnă lipsa Andreei pentru el. ”O cană de cafea nefolosită. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo.

Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie. Îl pierzi atunci când te întrebi ‘De ce?’ și privești cerul plin de stele. Îl pierzi în zilele importante: aniversări, zile de naștere, nunți și botezuri”.

ADVERTISEMENT

Postarea tatălui Andreei a stârnit sute de reacții. Mesaje de încurajare și condoleanțe, după moartea fiicei sale

Postarea tatălui Andreei de pe pagina sa de Facebook a stârnit valuri de reacții. Oamenii transmit mesaje de condoleanțe și de încurajare pentru familia îndoliată.

Andreea nu a murit, ea trăiește în sufletul nostru, în amintirea noastră. O să o iubim pentru tot restul vieții! Ea de acolo de sus ne veghează și are grijă de noi! Dumnezeu a avut nevoie de ea acolo sus, de sufletul ei blând și minunat…” spune o colegă a studentei.

O altă internaută scrie: ”Să vă dea Dumnezeu putere să mergeți mai departe! Andreea a vrut să fie medic, iar Dumnezeu a avut o misiune pentru ea! Să vindece îngeri, acolo! Dumnezeu să aibă grijă de tine, acolo în cer, Andreuța!”

ADVERTISEMENT