Fotbal intern

Mesajul lui Cosmin Contra la 18 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan! Postarea emoţionantă a selecţionerului pe Instagram

05.10.2018 | 15:53
Mesajul lui Cosmin Contra la 18 ani de la moartea lui Catalin Hildan Postarea emotionanta a selectionerului pe Instagram

Selecţionerul echipei naţionale nu l-a uitat pe Cătălin Hîdan. Pe 5 octombrie 2018 s-au împlinit 18 ani de când fostul căpitan de la FC Dinamo Bucureşti a murit, iar Cosmin Contra a postat un mesaj pe Instagram în amintirea fostului său coleg şi prieten.

Alături de o fotografie în care este alături de regretatul Cătălin Hîldan, la un meci al echipei naţionale a României, Cosmin Contra a scris şi un mesaj pentru cel care a fost şi este un simbol pentru formaţia din Ştefan cel Mare:

Mesajul lui Cosmin Contra pentru Cătălin Hîldan

“Se împlinesc 18 ani de la moartea unicului căpitan Cătălin Hîldan. Vei fi mereu în inima mea. Odihnește-te în pace, prietenul meu“, este ceea ce a transmis Contra când s-au împlinit 18 ani de când Hîldan nu mai este printre noi.

Mesajul lui Cosmin Contra la 18 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, postat de selecţioner pe contul său de Instagram alături de o fotografie cu el şi Hîldan după un meci al echipei naţionale a României
Mesajul lui Cosmin Contra la 18 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, postat de selecţioner pe contul său de Instagram

Şi cel mai nou transfer făcut de FC Dinamo Bucureşti, Gicu Grozav, a avut un mesaj emoţionant pentru cel care a fost Cătălin Hîldan. Gicu a mai evoluat în trecut în “haită” şi a ajuns să fie din nou prezentat oficial la echipa din Ştefan cel Mare pe 5 octombrie, ziua în care “Unicul Căpitan” a încetat din viaţă.

“Pentru mine, când vorbesc de Cătălin Hîldan mi se ridică părul pe mâini! După antrenament o să mergem şi la el la cimitir. Este un jucător care a însemnat mult pentru Dinamo, a dat totul pentru Dinamo şi din păcate a murit pe teren pentru Dinamo”, a spus Grozav.