Fotbal intern

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Florin Tănase: “Trebuie să dea goluri”

07.09.2018 | 21:15
Mesajul lui Nicolae Dica pentru Florin Tanase Trebuie sa dea goluri

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Florin Tănase, după ce “deacrului” i-a fost luată şi banderola de căpitan. Antrenorul vicecampioanei României a explicat ce îi trebuie jucătorului său pentru a-şi reveni.

“Tase (n.r. – Florin Tănase), în începutul acesta de campionat și în meciurile de Europa League nu a reușit să marcheze. A reușit doar un gol din 11 metri (n.r. – cu Rudar Velenje), este un jucător care face foarte mult efort în timpul jocului. 

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Florin Tănase

Ajută foarte mult echipa pe faza defensivă. Într-adevăr, el are nevoie de goluri. Pe poziția în care este el, cea de al doilea vârf, trebuie să dea goluri”, este ceea ce i-a transmis Dică lui Tănase.

Şi selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a discutat despre situaţia lui Tănase şi problemele prin care trece jucătorul de la FCSB: ”La Tănase eu văd o problemă. El este deja la al doilea sezon, al treilea de la Viitorul, în care nu a scăpat de acele simulări. Pentru a fi un jucător complet, mai ales că este jucător de națională și căpitan al Stelei, nu poate continua așa. Înseamnă că Florin Tănase are probleme și la nivel de comportament. Și mai este ceva. Ca să putem vedea cele 6-7 kilograme de masă musculară, pe care le-a acumulat după accidentare, cum spun cei de la club, trebuie să vedem că într-un duel unu contra unu va cădea adversarul și nu el. Tănase are calități extraordinare, dar dacă va continua așa nu va ajunge niciodată un fotbalist complet”, a declarat Mirel Rădoi la un post de televiziune.

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Florin Tănase. Jucătorul se bucură după golul marcat din penalty în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, joi 2 august 2018.
Mesajul lui Nicolae Dică pentru Florin Tănase. Jucătorul se bucură după golul marcat din penalty în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje

Gigi Becali a decis să-l deposedeze de Florin Tănase de banderola de căpitan după duelul cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, când FCSB a fost eliminată din competiţie: “Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan. De-acum înainte s-ar putea să frece banca de rezerve, că nu se poate să ceri schimbare în minutul 43. Te doare? Mai stai două minute, cât mai e până la pauză, şi luptă! I-a fost frică să mai joace, ce să mai zică, s-a dat lovit şi aia e. L-a lovit ăla puţin şi a zis că lasă, mai bine nu mai joc. Ce căpitan e ăla?! Mereu cu mâinile pe sus, se aruncă una-două…simulări. Nu e căpitan. Îl pun pe Planic, că ăla dă război. Sau văd eu, pe Gnohere, că dă goluri. I-aş da bandelorla lui Pintilii, dar nu vrea să o mai ia, e supărat. Şi are dreptate să fie supărat, că i-am luat-o pe nedrept“, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Citeşte şi: