Sporturi

Mesajul transmis de Bianca Andreescu înaintea semifinalei de la Indian Wells: “Simt toată energia voastră!” Video

15.03.2019 | 20:00
Mesajul transmis de Bianca Andreescu inaintea semifinalei de la Indian Wells Simt toata energia voastra Video

Mesajul transmis de Bianca Andreescu înaintea semifinalei de la Indian Wells. Bianca Andreescu, locul 60 WTA în prezent, este noua senzaţie din tenisul mondial feminin şi confirmă acest lucru la fiecare ocazie pe care o întâlneşte. Jucătoarea din Canada cu origini româneşti va evolua în penultimul act la Indian Wells în compania unei alte jucătoare aflate în mare formă, Elina Svitolina.

Ce mesaj a transmis Bianca Andreescu înaintea partidei cu Elina Svitolina

Calificată în semifinale la Indian Wells după un zdrobitor 6-0, 6-1 cu iberica Garbine Muguruza, fost lider mondial, Bianca Andreescu se pregăteşte să facă o nouă victimă din rândul elitei tenisului mondial. Ea a trecut la turneul organizat în deşertul californian de Irina Begu, Dominika Cibulkova, Stefanie Voegele, Qiang Wang şi Garbine Muguruza. Ea a acces pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de către organizatori.

Sportiva reprezentând Canada a transmis un mesaj pe reţelele de socializare pentru suporterii de acasă, atât cei din Canada, cât şi cei din România. “Salutare tuturor! Vreau să vă mulţumesc pentru toată susţinerea voastră de acasă! Chiar înseamnă foarte mult pentru mine. Simt toată energia voastră şi de abia aştept să joc în prima mea semifinală aici la BNP Paribas Open”, a fost mesajul Biancăi Andreescu adresat pe Twitter.

Bianca Andreescu nu se opreşte din a impresiona la nivel înalt

Pentru Bianca Andreescu şi Elina Svitolina, aceasta va fi prima lor întâlnire din circuit. Ucrainteanca de pe locul 6 WTA a trecut până acum la Indian Wells de Sofia Kenin, Daria Gavrilova, Ashleigh Barty şi Marketa Vondrousova, însă va avea o misiune foarte dificilă în penultimul act al competiţiei.

Bianca Andreescu are şanse foarte mari să intre şi ea în elita tenisului mondial. În acest moment, în clasamentul LIVE, ea ocupă poziţia cu numărul 37 şi are şanse foarte mari să urce şi mai mult dacă ajunge în finala competiţiei de la Indian Wells. Organizatorii au programat semifinala dintre Bianca Andreescu și Elina Svitolina sâmbătă, la ora 03:30, ora României.