Fotbal international

VIDEO / MESSI QUE UN CLUB! Leo – Bayern 3-0! Vezi GOLURILE

FINAL DE MECI! Barcelona a cîştigat cu 3-0 meciul cu Bayern şi are o mare şansă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor de la Berlin. Returul are loc pe Allianz Arena marţi, pe data de...
07.05.2015 | 00:02
VIDEO  MESSI QUE UN CLUB Leo  Bayern 30 Vezi GOLURILE

FINAL DE MECI! Barcelona a cîştigat cu 3-0 meciul cu Bayern şi are o mare şansă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor de la Berlin. Returul are loc pe Allianz Arena marţi, pe data de 12 mai de la ora 21:45. 

Min. 90+4: GOOOOOOOOOOOOOL Barcelona! Neymar scapă singur cu portarul şi face 3-0. Barca cu un pas în finala de la Berlin

Loading the player…

Min. 80: GOOOOOOOOOOOOOL Barcelona! Leo Messi marchează un SUPER gol după ce îl întoarce pe Boateng

Loading the player…

Min. 76: GOOOOOOOOOOOL Barcelona! Messi deschide scorul cu un şut superb

Loading the player…

Min. 60: Cum să îl opreşti pe Messi? Bernat ne dă răspunsul 

Loading the player…

Min. 46: Început furtunos în repriza secundă! Lewandowski e faultat la marginea careului de Dani Alves

PAUZĂ! Final de primă repriză! Barcelona a dominat prima repriză, însă Bayern a fost periculoasă prin Lewandowski. Neuer e jucătorul primei reprize

Min. 18: Ocazie URIAŞĂ şi pentru Bayern! Lewandowski dă pe lîngă minge din 8 metri 

Min. 12: Ce ocazie pentru Barcelona! Neuer scoate incredibil şutul lui Suarez

Loading the player…

Min. 4: Suarez cere penalty la un duel cu Boateng. Arbitrul nu dă nimic 

START DE MECI PE CAMP NOU 

UPDATE 21:44 / Pep Guardiola şi Luis Enrique s-au salutat călduros înainte de startul meciului 

Loading the player…

UPDATE 21:44 / Super atmosferă pe Camp Nou:”Sîntem pregătiţi” e mesajul galeriei catalane:

readdd

 

Loading the player…

UPDATE 21:36 / Barcelona trece printr-o formă de graţie, reuşind să cîştige 15 din ultimele 16 meciuri. Singurul scurt circuit a fost cel de la Sevilla, scor 2-2. 

UPDATE 20:38 / Au apărut echipele de start: 

bayern euro

UPDATE 20:15 / Cele două echipe au ajuns la stadion. Atmosferă de mare meci pe Camp Nou: 

Loading the player…

UPDATE 15:17 / Un număr record de fani germani au făcut deplasarea la Barcelona în această seară. Mundo Deportivo scrie că sînt peste 5000 de nemţi pe străzile oraşului în ziua semifinalei. Majoritatea dintre ei au încredere în Neuer: “Îl avem pe Neuer”, scrie MundoDeportivo. 

434343

UPDATELuis Enrique se va putea baza începînd de la meciul de astăzi şi pe fostul căpitan al lui Arsenal, Thomas Vermaelen, jucător pe care catalanii l-au transferat în vara lui 2014, dar nu a apucat încă să debuteze.

Belgianul a suferit mai multe accidentări, iar recuperarea sa a durat mult mai mult decît s-ar fi aşteptat oficialii Barcelonei. Coşmarul lui Vermaelen pare gata să se încheie, iar fundaşul va reveni astăzi în echipă. Va fi rezervă în meciul pe care catalanii îl au astăzi cu Bayern Munchen, în semifinalele Ligii Campionilor.

Partida Barcelona – Bayern Munchen se va disputa astăzi, de la ora 21:45, urmînd ca returul să aibă loc marţi, 12 mai, de la aceeaşi oră.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

FC Barcelona şi Bayern Munchen se înfruntă astăzi pe Camp Nou, în semifinalele Ligii Campionilor, iar principalul punct de interes este revenirea lui Pep Guardiola pentru lupta împotriva echipei la care a făcut istorie. Chiar dacă este de aşteptat ca antrenorul lui Bayern să aibă parte de o primire călduroasă din partea publicului de pe Camp Nou, jucătorii Barcelonei nu au păstrat o relaţie la fel de bună cu fostul lor antrenor. Chiar Messi a avut unele nemulţumiri la adresa tehnicianului, care în final au dus la decizia lui Pep de a pleca de la echipă.

Messi: “Nu am mai vorbit cu Pep Guardiola”

Surpriză la conferinţa de presă de ieri. Leo Messi s-a prezentat în faţa ziariştilor, după mult timp în care a evitat să vorbească înaintea meciurilor. Principalul subiect de discuţie a fost chiar relaţia “Puricelui” cu Pep Guardiola. Leo nu s-a ferit să recunoască faptul că nu a păstrat legătura cu fostul său antrenor de la Barcelona: “Nu am mai vorbit deloc cu el după ce a plecat, chiar dacă am avut o relaţie foarte bună în perioada în care a fost antrenorul meu”. Relaţia dintre Messi şi Guardiola a fost una excelentă, într-adevăr, dar doar în prima parte a mandatului tehnicianului spaniol. Pep a fost cel care l-a plasat pe Leo în centrul ofensivei, decizie care l-a transformat pe argentinian în golgheterul care este astăzi. De asemenea, “decarul” a fost protejat de Pep în conflictul cu Ibrahimovic, iar suedezul a fost vîndut. În ultimul an cu Pep la Barcelona, Messi începuse să aibă unele nemulţumiri legate de filosofia de joc a antrenorului, dar şi de atmosfera care se deteriora în vestiar. Mai mulţi dintre jucătorii importanţi nu l-au mai susţinut pe Guardiola.

Pep l-a lăudat pe Leo

În ciuda tensiunilor din final de mandat, Pep Guardiola a rămas un mare admirator al fotbalistului Leo Messi. La conferinţa de presă de ieri, a recunoscut că nu are nici o soluţie pentru a-l putea bloca pe Messi. “Nu există un sistem defensiv suficient de sofisticat pentru a putea opri un jucător de talia lui Leo Messi. Nici un fotbalist care să poţi să-l pui în speranţa de a-l bloca. Noi vom încerca să atacăm şi să ne facem jocul nostru”, a declarat Guardiola. Rămîne de neuitat reacţia lui Pep Guardiola, aflat în tribune pe Camp Nou, în momentul în care Messi l-a ridiculizat pe James Milner cu o trecere spectaculoasă, în meciul din sferturi, Barcelona – Manchester City. Reacţia de încîntare a lui Guardiola a fost imortalizată de camerele TV.

Duelul fraţilor Alcantara

Un alt duel foarte interesant în partida de astăzi va fi cel dintre fraţii Thiago şi Rafa Alcantara, fiii fostului internaţional brazilian Mazinho, campion al lumii în 1994. Thiago a fost şi el o mare speranţă a Barcelonei, dar a decis să-şi activeze clauza de reziliere pentru a merge la Bayern Munchen. “Mă bucur enorm pentru şansa pe care o au de a ajunge în finală, un lucru este clar. Sînt tată de finalist al Ligii Campionilor. Nu pot spune că am o preferinţă între FC Barcelona şi Bayern Munchen, chiar dacă sînt conştient că Rafa are şanse mici să joace. Sper să apuce măcar să intre în teren”, a declarat Mazinho pentru Marca.

Îi bîntuie eşecul din 2013: 0-7

Precedenta dublă dintre Barcelona şi Bayern Munchen s-a încheiat cu una dintre cele mai usturătoare înfrîngeri din istoria clubului. Nemţii se aflau într-o formă deosebită şi au profitat de degringolada de la Barcelona şi s-au impus pe propriul teren cu 4-0. Ceea ce se dorea a fi remontada, pe Camp Nou, a fost doar o nouă umilinţă. Messi a acuzat şi în retur probleme musculare, iar Bayern Munchen a cîştigat din nou, scor 3-0. “Nu am simţit ca o ruşine acel rezultat, nu vreau să mă gîndesc la asta. A fost dureros că am fost eliminaţi, dar sper să ne revanşăm de data asta, indiferent care va fi rezultatul”.