Michael Schumacher, 4 ani de la accident! Starea pilotului e în continuare o enigmă!

Michael Schumacher, accident, 4 ani, schi,

Au trecut 4 ani de la teribilul accident pe care fostul campion de Formula 1, Michael Schumacher, l-a suferit la schi. Foarte puţine informaţii despre starea de sănătate a pilotului sunt făcute publice, însă familia are primele motive să spere.

Pe 29 decembrie 2013, Schumacher se afla la schi, în Alpii Francezi, alături de fiul său, Mick, în vîrstă de 14 ani la acel moment. Fostul mare campion de F1 a trecut printr-o zonă nemarcată şi şi-a pierdut echilibrul, după ce a lovit nişte pietre care nu se vedeau din cauza zăpezii. În cădere, s-a lovit puternic la cap de alte pietre, mai mari, de la marginea respectivului traseu.

A fost transportat de urgenţă la spital şi plasat în comă indusă, din cauza leziunilor grave suferite pe creier. Din acel moment, foarte puţine informaţii au apărut despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Şi de multe ori contradictorii.

Dacă nu ar fi avut cască, ar fi murit pe loc

Abia pe 7 martie au apărut primele declaraţii oficiale. Medicii care se ocupau de neamţ au anunţat că starea acestuia este stabilă. O lună mai tărziu, agentul germanului oferea noi informaţii încurajatoare: "A avut un moment în care şi-a recăpătat cunoştinţa", spunea Sabine Kehm.
 
Chiar şi aşa, informaţii puţine şi incomplete pentru fani. Pe 16 iunie 2014 s-a anunţat că Michael Schumacher este conştient şi că a părăsit spitalul din Grenoble. Şi-a continuat recuperarea la un spital din Lausanne, Elveţia, alte trei luni. A revenit pentru prima dată acasă pe 9 septembrie.
Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
19:00Telekom Sport 1
Liga Naţională CSM Bucureşti - CSU Danubius Galaţi
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074