Sporturi

Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate: “Da, este în grija mea!”

11.09.2019 | 16:37
Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate:
Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate Da, este în grija mea!

Michael Schumacher a fost transportat în această săptămână la un spital din Paris pentru un tratatement cu celule stem. Informațiile venite din spital sunt extraordinare. Asistenta care se îngrijea de starea de sănătate a lui Schumi a declarat că acesta este conștient. 

Michael Schumacher este conștient! Vești extraordinare despre fostul pilot

Fostul pilot de Formula 1 a fost internat luni la Spitalul Georges-Pompidou din Paris. Schumi a primit acolo un tratament cu celule stem la care reacționează foarte bine și asistenta care se ocupă de fostul sportiv în vârstă de 50 de ani a dat o scurtă declarație cu vești excepționale: “Da, este în grija mea și pot să vă spun că este conștient”, a spus asistenta conform LeParisien.

Fostul șef al echipei Ferrari, Jean Todt, l-a vizitat pe Schumi la Paris și a rămas aproximativ o oră cu fostul său pilot, care este sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un cardiolog în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele tereapiei cu celule stem pentru tratarea afecțiunilor la inimă.

Schumacher, păzit de 10 agenți în salonul de spital! A fost transportat cu elicopterul la Paris

Francezii de la LeParisien au scris că Michael Schumacher a mai fost la tratament în clinica Georges-Pompidou de alte două ori, însă în mare secret. El a fost internat în spital cu un nume fals și de starea lui s-a ocupat o echipă restrânsă de medici.

Starea lui Michael Schumacher este unul dintre cele mai mari secrete din lumea sportului. Foarte puțini oameni au acces la Schumacher, iar în presă nu a apărut nicio imagine cu fostul pilot după accident. Familia oferă foarte puține informații despre starea sa de sănătate și în salonul spitalului din Paris a fost păzit de 10 agenți. Conform informațiilor Le Parisien, Schumacher a fost transportat de la Geneva cu elicopterul până la Issy-les-Moulineaux, lângă Paris.

Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate Da, este în grija mea!
Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate Da, este în grija mea! FOTO: Schumacher și Jean Todt

Schumacher va fi externat în cursul zilei de miercuri de la Paris. Au trecut 6 ani de la accidentul la schi pe care l-a suferit Michael Schumacher în stațiunea franceză Meribel, în data de 29 decembrie 2013. Imediat după accident a fost în comă indusă. În luna septembrie a anului 2014, Michael Schumacher a fost mutat la reședința sa din Elveția, de pe malul lacului Geneva, unde mai mulți specialiști au grijă de fostul pilot.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri