Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate: “Da, este în grija mea!”

Marian Popovici   
în Formula 1
11/09/2019, 16:37
Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate: “Da, este în grija mea!”
Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate Da, este în grija mea!

Michael Schumacher a fost transportat în această săptămână la un spital din Paris pentru un tratatement cu celule stem. Informațiile venite din spital sunt extraordinare. Asistenta care se îngrijea de starea de sănătate a lui Schumi a declarat că acesta este conștient. 

Michael Schumacher este conștient! Vești extraordinare despre fostul pilot

Fostul pilot de Formula 1 a fost internat luni la Spitalul Georges-Pompidou din Paris. Schumi a primit acolo un tratament cu celule stem la care reacționează foarte bine și asistenta care se ocupă de fostul sportiv în vârstă de 50 de ani a dat o scurtă declarație cu vești excepționale: “Da, este în grija mea și pot să vă spun că este conștient”, a spus asistenta conform LeParisien.

Fostul șef al echipei Ferrari, Jean Todt, l-a vizitat pe Schumi la Paris și a rămas aproximativ o oră cu fostul său pilot, care este sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un cardiolog în vârstă de 69 de ani, care a pus bazele tereapiei cu celule stem pentru tratarea afecțiunilor la inimă.

Schumacher, păzit de 10 agenți în salonul de spital! A fost transportat cu elicopterul la Paris

Francezii de la LeParisien au scris că Michael Schumacher a mai fost la tratament în clinica Georges-Pompidou de alte două ori, însă în mare secret. El a fost internat în spital cu un nume fals și de starea lui s-a ocupat o echipă restrânsă de medici.

Starea lui Michael Schumacher este unul dintre cele mai mari secrete din lumea sportului. Foarte puțini oameni au acces la Schumacher, iar în presă nu a apărut nicio imagine cu fostul pilot după accident. Familia oferă foarte puține informații despre starea sa de sănătate și în salonul spitalului din Paris a fost păzit de 10 agenți. Conform informațiilor Le Parisien, Schumacher a fost transportat de la Geneva cu elicopterul până la Issy-les-Moulineaux, lângă Paris.

Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate Da, este în grija mea!
Michael Schumacher este conștient! O asistentă a dat ultimele detalii despre starea lui de sănătate Da, este în grija mea! FOTO: Schumacher și Jean Todt

Schumacher va fi externat în cursul zilei de miercuri de la Paris. Au trecut 6 ani de la accidentul la schi pe care l-a suferit Michael Schumacher în stațiunea franceză Meribel, în data de 29 decembrie 2013. Imediat după accident a fost în comă indusă. În luna septembrie a anului 2014, Michael Schumacher a fost mutat la reședința sa din Elveția, de pe malul lacului Geneva, unde mai mulți specialiști au grijă de fostul pilot.

 

Închide ×