Life

Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme! Dieta comediantului, explicată chiar de vedetă

Micutzu, pe numele lui adevărat, Cosmin Nedelcu, a explicat cum a reușit să slăbească 50 de kilograme și ce dietă a ținut pentru noua lui siluetă cu care se laudă comediantul.
09.01.2022 | 10:45
Cum a slabit Micutzu 50 de kilograme Dieta comediantului explicata chiar de vedeta
Micutzu a slabit 50 de kilograme cu o dieta pe care a respectat-o cu atenție Foto: captura Youtube
ADVERTISEMENT

Cosmin Nedelcu, cel care folosește numele de scenă Micutzu, un nume ales parcă pentru a se ironiza având în vedere statura pe care o are, a reușit să slăbească 50 de kilograme în ultimii ani.

Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme și ce dietă a ținut comediantul

Micutzu și-a ales numele de scenă, cu ani buni în urmă, pară pentru a ironiza faptul că era un colos. Cântărea, susține el, aproape 170 de kilograme, lucru care, evident, nu era prea sănătos, motiv pentru care a început să facă eforturi serioase pentru a slăbi.

ADVERTISEMENT

Dar, așa cum este și cel mai bine, nu a vrut să slăbească brusc sau să apeleze la o operație de micșorare a stomacului, vedeta show-urilor de stand-up comedy preferând să piardă kilogramele acumulate treptat.

Așa că, de-a lungul mai multor ani, Cosmin Nedelcu – Micutzu –  a ajuns la 120 de kilograme, greutate la care se menține și acum, toate eforturile sale fiind legate de alimentație și de dietă.

ADVERTISEMENT

Invitat la Digi 24, la emisiunea ”În fața ta”, Micutzu a dezvăluit ce dietă a urmat pentru a reuși să slăbească cele 50 de kilograme, explicând că nu a fost atât de dificil pe cât s-ar aștepta cineva să scape de ele.

Micutzu a slăbit pentru a fi mai sănătos

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu pentru emisiunea de la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a explicat el, alături de un amic de-al său care cântărea la fel de mult, s-au hotărât să slăbească. Iar dacă amicul lui a apelat la operație, el a refuzat să facă același lucru. ”El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a mai povestit comediantul.

Iar dieta abordată de simpaticul actor a fost una care nu i-a dat mari bătăi de cap, dar a fost suficient de eficientă pentru a scăpa de 50 de kilograme. „Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi `clasicul` fără carbohidrați”, a dezvăluit Cosmin Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Efectele dietei sunt, acum, vizibile cu ochiul liber pentru Micutzu, comediantul purtând haine cu câteva numele mai mici față de acum câțiva ani, atunci când s-a lansat în showbiz.

Micutzu este celebru în lumea actorilor și comedianților

Cosmin Nedelcu, actorul și comediantul care folosește numele de scenă Micutzu, a devenit cunoscut în România cu ani în urmă după ce a făcut furori în cluburile de stand-up comedy de pe la noi. Celebritatea lui a venit, apoi, și pentru aparițiile în diverse show-uri TV precum IUmor, sau în emisiunile În Puii mei sau Băieți de oraș.

Comediant cu zeci, poate chiar sute de apariții pe scena Comedy Central România, Micutzu a devenit un actor apreciat și pentru prestația sa în rolul de interlop periculos în filmul 5Gang.

Micutzu se iubește de ani buni cu Dumitrița Razlog, cei doi fiind nedespărțiți în cea mai mare parte a timpului în ciuda faptului că, încă, nu și-au oficializat relația.

ADVERTISEMENT