Sporturi

Mihaela Buzărnescu, dialog în stilul Halep cu antrenorul! „Nu pot să joc eu din tribună! Dacă vrei, facem schimb”

05.04.2019 | 08:47
Mihaela Buzarnescu dialog in stilul Halep cu antrenorul Nu pot sa joc eu din tribuna Daca vrei facem schimb

Mihaela Buzărnescu a avut un dialog în stilul Simonei Halep cu antrenorul său în timpul partidei cu Caroline Wozniacki. După ce fostul lider mondial i-a reproșat tehnicianului Daniel Dobre că staff-ul tehnic nu aplaudă, Buzărnescu „a lovit” și ea. Enervată că nu îi iese jocul contra danezei, românca l-a chemat pe antrenorul Artemon Apostu Efremov pe teren într-un moment în care adversara avea 5-2 în primul set.

Mihaela Buzărnescu, dialog în stilul Halep cu antrenorul!

Și Buzărnescu s-a supărat pe antrenorul ei pentru că acesta nu este mai energic în tribună. De altfel, dialogul dintre cei doi a devenit deja viral în mediul online.
Apostu-Efremov: Ce s-a intamplat? Esti un pic cam suparata…
Mihaela Buzarnescu: Nu te vad acolo!

Apostu-Efremov: Nu pot sa joc eu din tribuna! Daca vrei, facem schimb… Dar nu asta e problema. Cate lovituri castigatoare a facut ea? Ideea e urmatoarea: Singurul lucru care te deranjeaza este cand schimba ritmul. Cand iti da mai rotund nu-ti mai faci pozitionarea ca lumea, esti prea lenta. Trebuie sa te hotarasti ce faci. Esti indecisa si din cauza asta apar greseli. Asta e singura chestie. Urmareste mingea, ca ea asta face foarte bine, se agata.
Mihaela Buzarnescu: M-am miscat foarte prost la mingea asta…
Apostu-Efremov: Sunt doar trei puncte castigatoare reusite de ea. Lasa-le, s-au dus

Mihaela Buzărnescu, dialog în stilul Halep cu antrenorul! Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu a avut un dialog aprins cu antrenorul său

Buzărnescu, primele două victorii legate

Partida Mihaela Buzărnescu – Caroline Wozniacki s-a încheiat până la urmă cu victoria danezei care s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 3-6, la Charlestone. În decisiv, Wozniacki s-a văzut egalată de la 0-3 la 3-3, dar a știut cum să gestioneze finalul de meci și s-a calificat în sferturile de finală. De remarcat că pentru Mihaela Buzărnescu este primul turneu din 2019 în care a reușit să lege două victorii.

În urma rezultatelor înregistrate până în acest moment, Mihaela Buzărnescu va pierde cel puțin o poziție în clasamentul WTA. Românca s-a prezentat la turneul de la Charlestone de pe locul 30 mondial.

  • 1 turneu WTA a câștigat Mihaela Buzărnescu în întreaga carieră