Sporturi

Final de poveste pentru Buzărnescu la Roland Garros! Keys a învins-o în optimi

03.06.2018 | 13:19
Final de poveste pentru Buzarnescu la Roland Garros Keys a invinso in optimi

Mihaela Buzărnescu a pierdut în două seturi partida jucată în faza optimilor de finală de la Roland Garros cu Madison Keys, scor 1-6, 4-6. Este cea mai bună performanță a carierei pentru sportiva ajunsă la 30 de ani, care va pleca acasă cu un cec de 222 de mii de euro. 

Parcursul său la această ediție a French Open l-a impresionat pe Mats Wilander, care a ținut să o laude în direct la TV. Buzărnescu a avut o carieră măcinată de accidentări la genunchiul stâng, de care a reușit să scape complet abia în 2016.

Cel mai probabil, Buzărnescu va pătrunde în top 30 WTA după Roland Garros.


Game, set și meci, Madison Keys, care va evolua în sferturi la Roland Garros 4-6

buzarnescu - keys chartrier
buzarnescu – keys chartrier

Buzărnescu se impune pe propriul serviciu 4-5

BREAK important reușit de Mihaela 3-5

Buzărnescu rezistă în meci 2-5

Keys e la un singur game de accederea în sferturi 1-5

Încă un game pentru Madison Keys 1-4

Se face 3-1 pentru Keys, care se îndreaptă spre sferturi la Roland Garros 1-3

Sportiva din SUA face BREAK-ul 1-2

Keys răspunde cu un game pe măsură 1-1

Actul secund începe bine pentru Mihaela 1-0

Ion Țiriac a urmărit partida din tribune, însă a decis să plece la finele primului set

Set pentru Keys! Buzărnescu nu pare să aibă soluții pentru jocul americancei 1-6

Madison va servi pentru câștigarea primului set după un nou BREAK 1-5

mihaela buzarnescu roland garros

Keys are un joc solid însă atunci când se află la serviciu 1-4

Buzărnescu își trece în cont primul său game în acest meci 1-3

mihaela buzarnescu french open

Încă un game câștigat rapid de Madison 0-3

Keys reușește BREAK-UL, iar meciul nu începe deloc bine pentru Mihaela 0-2

Partida începe perfect pentru jucătoarea din SUA, care câștigă la zero pe propriul serviciu 0-1

12:10 – A început meciul!

mihaela buzarnescu paris
mihaela buzarnescu paris

Keys va servi prima

Partida începe la ora 12:10


Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. UPDATE, 03.06, ora 11:30. Buzărnescu a luat pentru prima oară în carieră contact cu legendara arenă „Philippe Chatrier” în urmă cu puține momente. Sportiva noastră a s susținut un antrenament de jumătate de oră înaintea partidei cu Madison Keys.


Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. UPDATE, 03.06, ora 10:55. Buzărnescu și-a asigurat deja un cec de 222.000 de euro pentru calificarea în optimi. Dacă va trece și de Keys, atunci va încasa 380.000 de euro!


Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. UPDATE, ora 20:22. Meciul dintre Mihaela Buzărnescu şi Madison Keys se va disputa duminică, de la ora 12:00, pe terenul central, Philippe Chatrier. Învingătoarea din acest meci va juca împotriva lui Strycova şi Putinţeva.


Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. Mihaela Buzărnescu a trecut de Elina Svitolina cu scorul de 6-3, 7-5 şi o va întâlni în optimile de finală de la Roland Garros pe Madison Keys, care a învins-o pe Naomi Osaka cu 6-1, 7-6. Partida va avea loc duminică, la o oră care nu a fost încă stabilită. În meciul cu Svitolina, Mihaela i-a dat ucrainencei o lecţie de tenis, reuşind să câştige în două seturi, deşi a avut în faţă jucătoarea care a spulberat-o pe Simona Halep în finala de la Roma.

Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. În urma eliminării favoritei numărul 4 de la Roland Garros, Mihaela Buzărnescu şi-a mărit conturile cu suma de 222 de mii de euro. Românca a reuşit un joc spectaculos cu Svitolina şi a reuşit să o scoată din sărite prin prestaţia de pe teren. Este cea mai importantă victorie din cariera Mihaelei Buzărnescu şi a doua victorie în faţa unui top 10 mondial. Aflată la debutul pe tabloul principal de la Roland Garros, Mihaela şi-a continuat parcursul excelent din ultimul an. A reuşit să urce de pe locul 377 pe 33 în clasamentul WTA.

Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. Meciul se joacă duminică

Mihaela Buzărnescu – Madison Keys LIVE STREAM optimi Roland Garros. Mihaela Buzărnescu va juca duminică împotriva americancei Madison Keys, care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-1, 7-6, într-o oră şi 23 de minute. Keys a jucat imperial în primul set şi în jumătate din cel de-al doilea. Numărul 13 de la Roland Garros a trecut de Osaka în tie break cu 9-7, după ce adversara a comis o dublă greşeală în cel mai nepotrivit moment.