Sporturi

Mihaela Buzărnescu, prima reacție după tragerea la sorți din semifinalele Fed Cup: ”Nu știam că o să joc”

19.04.2019 | 14:26
Mihaela Buzarnescu prima reactie dupa tragerea la sorti din semifinalele Fed Cup Nu stiam ca o sa joc
Franța - România FED Cup

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a oferit prima reacție după tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Fed Cup ale întâlnirii Franța – România, care se va disputa în weekend, la Rouen. A doua rachetă a României a dezvăluit că nu știa că va fi folosită de căpitanul nejucător Florin Segărceanu pentru partidele de simplu și nu este suprinsă de alegerea francezilor de a o titulariza pe Kristina Mladenovic.

Mihaela Buzărnescu, prima reacție după tragerea la sorți din semifinalele Fed Cup: ”Garcia este o jucătoare agresivă”

”Ne-am acomodat bine cu terenul și ne place atmosfera de aici. Mă așteptam la orice, eram pregătită pentru orice alegea căpitanul. Mă bucur că m-a ales pentru meciul de sâmbătă și sper să arăt cât mai bine pe teren și să avem un rezultat bun după prima zi. Indiferent de rezultat știu că muncesc și dau totul pe teren”, a declarat Mihaela Buzărnescu la Digi Sport.

”Mă aștept la un meci destul de greu cu Garcia. Ea este o jucătoare agresivă căreia îi place să atace toate mingile. Mă voi gândi în seara asta la o tactică. Îmi doresc să câștig acest meci. Bănuiam de aseară că Mladenovic va fi cea de-a doua jucătoare, dar e decizia lor și ei știu care fată e cea mai bine pregătită”, a fost prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după tragerea la sorți a meciurilor din semifinala de Fed Cup.

Miki a aflat azi că va juca la simplu

Vineri a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din semifinala de Fed Cup dintre Franța și România. Căpitanul nejucător a anunţat-o abia astăzi pe Mihaela Buzărnescu de prezenţa în meciurile de simplu cu Franţa. “Nu ştiam că o să joc”, a declarat Miki la Digisport imediat după tragerea la sorţi. Buzărnescu şi Garcia nu s-au întâlnit până acum în circuitul WTA.

Franţuzoaica a oferit primele declaraţii înainte de partida cu Buzărnescu şi a dezvăluit că s-a antrenat toată săptămâna cu un sparring-partner de mână stângă. Iar Florin Segărceanu a explicat de ce a ales-o pe Mihaela: “S-a antrenat foarte bine în aceste zile, a fost o alegere dificilă.”