Sporturi

Mihaela Buzărnescu, ședință foto de excepție înaintea meciului de Fed Cup! ”Aș dori să mai fac escapade de genul acesta”. Foto

02.02.2019 | 09:55
Mihaela Buzărnescu a făcut o ședință foto de excepție înaintea meciului de Fed Cup dintre Cehia și România

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a făcut o ședință foto de excepție înaintea meciului de Fed Cup pe care echipa României îl va disputa împotriva Cehiei, deținătoarea trofeului. ”Micky” a pozat într-o ținută provocatoare pentru o revistă de modă, dar nu a renunțat la racheta de tenis.

”Mulți mi-au spus că mă văd într-o ipostază cu care nu erau obișnuiți, dar nici eu nu eram foarte obișnuită cu așa ceva. Am mai avut acțiuni de genul acesta, așa că mă descurc cât de cât ok. În plus mă bucur să iau parte și la alte activități în afara tenisului”, a declarat jucătoarea aflată pe locul 28 WTA, conform Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu în timpul ședinței foto
Mihaela Buzărnescu în timpul ședinței foto

Mihaela Buzărnescu, ședință foto de excepție înaintea meciului de Fed Cup: ”Aveam nevoie de o pauză”

Întrebată dacă și-ar dori să mai facă astfel de pictoriale după ce se va retrage din tenis, a doua rachetă a României a spus: ”Am mai primit această întrebare de la câteva persoane, pe rețelele de socializare, zilele trecute. Întâi vreau să mă concentrez pe tenis, asta-mi place cel mai mult să fac. După ce voi termina cariera sportivă, aș dori să mai fac escapade de genul acesta”.

După ședința foto realizată înaintea întâlnirii Cehia – România din Fed Cup, Mihaela Buzărnescu a dezvăluit turneele la care va participa în perioada următoare: ”M-am retras de la turneul din Thailanda pentru că după Fed Cup o să joc 6-7 turnee consecutive şi aveam nevoie de o pauză. Aşa că mi-am luat acum pauza. După Fed Cup voi juca la Doha, Dubai, Acapulco, Indian Wells, Miami şi Charleston”.

Întâlnirea Cehia – România, din primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup se va disputa în perioada 9-10 octombrie, la Ostrava. Căpitanul nejucător Florin Segărceanu le-a convocat pentru această partidă pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu. De partea cealaltă, deținătoarea trofeului nu se va putea baza pe finalista de la Australian Open 2019, Petra Kvitova, dar o are în componență pe redutabila Karolina Pliskova.