Sporturi

Mihaela Buzărnescu şi-a setat obiectivele pentru 2019! “Vreau să intru în Top 10 WTA!”

29.11.2018 | 10:45
Mihaela Buzarnescu sia setat obiectivele pentru 2019 Vreau sa intru in Top 10 WTA

Mihaela Buzărnescu şi-a setat deja obiectivele pentru noul sezon! Mihaela Buzărnescu a surprins lumea sportului alb în acest an producând o ascensiune fulminantă în cirucitul feminin de tenis, însă parcursul de vis al reprezentantei noastre s-a stins la Montreal, când s-a accidentat grav la gleznă. Ocupanta locului 24 WTA este de părere că nu acesta este sfârşitul şi are ţeluri cât se poate de îndrăzneţe pentru noul sezon.

Miki a anunţat de curând că îşi propune ca în sezonul următor să intre în premieră în top 10 WTA. “Îmi doresc mult să reintru în top 20 şi apoi în top 10 WTA. Asta îmi doresc cel mai mult. În plus, să am rezultate bune la Grand Slam-uri şi să rămân sănătoasă ca să pot concura la cât mai multe competiţii pe viitor”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Telekom Sport.

Mihaela Buzărnescu ştie deja care-i sunt priorităţile în noul sezon

În cadrul turneelor majore în acest an, Miki a bifat turul inaugural la Australian Open, optimi la Roland Garros şi turul trei la Wimbledon. La ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, ea nu a participat din cauza accidentării suferite la gleznă. De asemenea, Mihaela vrea să scrie istorie cu echipa de Fed Cup a României. “Îmi doresc tare mult să câştigăm împotriva Cehiei şi să aducem un titlu ţării noastre. Avem şanse mari. Suntem printre singurele naţiuni din lume care au atâtea jucătoare în top 100.”

Pe 9 şi pe 10 februarie, reprezentantele României se vor lupta cu Cehia la Ostrova pentru un loc în semifinalele competiţiei. În acest sezon, Buzărnescu a cucerit şi primul titlul din carieră, la San Jose. Cea mai bună clasare a sa din 2018 a fost locul 20. Primul turneu din 2019 la care Mihaela va participa este cel de la Hobart, unde anul trecut a ajuns până în finală. La turneul de la Hobart va evolua și Irina Begu, aflată pe locul 67 WTA. La competiţia din Australia, Miki este principala favorită, următoarele fiind chinezoaica Zhang Shuai (40 WTA) și grecoaica Maria Sakkari (41 WTA).