Life

Soțul Mihaelei Cernea a făcut accident, beat la volan! Bărbatul avea și ordin de restricție după ce și-a bătut soția

Soțul Mihaelei Cernea a făcut accident, băut la volan, în zona Cotroceni, chiar pe strada unde locuiește fosta cântăreață a trupei Class, cea care a cerut ordin de restricție împotriva lui.
30.01.2022 | 15:18
Sotul Mihaelei Cernea a facut accident beat la volan Barbatul avea si ordin de restrictie dupa ce sia batut sotia
ADVERTISEMENT

Problemele se țin scai de pictorul Costin Craioveanu, celebrul artist fiind în mijlocul unor scandaluri epocale. Primul, cel cu soția lui, Mihaela Cernea, fosta voce a trupei Class, iar cel de-a doilea, unul rutier, pictorul vedetelor urcând beat la volan și provocând un accident de circulație în zona Cotroceni a Bucureștiului.

Soțul Mihaelei Cernea, beat la volan

Conform Antena 3, Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea a provocat, sâmbătă, pe 29 ianuarie 2022, dimineața în jurul orelor 10.00, un accident de circulație după ce ar fi urcat băut la volan. El a lovit două mașini parcate în cartierul Cotroceni din București.

ADVERTISEMENT

Vecinii au fost cei care au anunțat Poliția de producerea accidentului, iar inițial, susține sursa citată, soțul Mihaelei Cernea a pretins că la volan ar fi fost altcineva, femeia de lângă el și care, pare-se, i-ar fi iubită. Cu toate acestea, camerele de luat vederi de pe stradă au demonstrat că pictorul era cel care conducea mașina, iar minciuna lui a fost spusă pentru a scăpa de dosarul penal.

Pus în fața probelor, Costin Craioveanu a recunoscut că el ar fi provocat accidentul și susținea în fața polițiștilor că vina ar aparține faptului că nu avea cauciucuri de iarnă – așa cum prevede legea – și că mașina lui ar fi alunecat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au și testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul obținut i-a făcut pe aceștia să îi ceară soțului Mihaelei Cernea să îi însoțească la Institutul de Medicină Legală pentur prelevarea de probe biologice.

„Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, arată oficialii citați de Gândul.

ADVERTISEMENT

Pictorul Costin Craioveanu, ordin de restricție cerut de Mihaela Cernea

Acum 10 zile, pe 20 ianuarie 2022, pictorul Costin Craiovanu era în mijlocul unui nou scandal, de această dată unul conjugal. Mihaela Cernea, soția lui, a solicitat un ordin de restricție împotriva bărbatului după ce l-a acuzat că ar fi fost violent cu ea.

Conform Antena 3, ordinul de restricție prevede, explicit, că pictorul Costin Craioveanu nu se poate apropia la mai puțin de 200 de metri de locuința conjugală, cea în care, acum, locuiește Mihaela Cernea, alături de cei doi copii ai cuplului.

ADVERTISEMENT

Spre ghinionul lui, pictorul a provocat însă accident chiar pe strada pe care locuiește Mihaela Cernea, ceea ce implică o încălcare gravă o ordinului de restricție, o faptă care intră în sfera penalului și care îi poate complica suplimentar situația.

În plus, conform deciziei magistraților, Costin Craioveanu trebuie să urmeze timp de trei luni și ședințe de psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu sunt căsătoriți și au doi copii

Mihaela Cernea, ajunsă la 45 de ani, și pictorul Costin Craioveanu (46 de ani) sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii, o fetiță de 14 ani, pe Leia, și un băiat de 17 ani, Leon.

Mihaela Cernea a devenit celebră în showbiz-ul românesc după ce, alături de trupa Class, reușea să lanseze câteva hit-uri și să devină una dintre cele mai cunoscute voci din muzica de la noi din țară.

Retrasă din lumea showbiz-ului, Mihaela Cernea s-a reorientat spre pedagogie, ea fiind profesoară de canto. În plus, și-a deschis și o afacere în domeniul fitness și yoga.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților