News

Mihaela Constantinescu demontează toate zvonurile despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă în spital cu el

23.05.2019 | 14:51
Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a dezvaluit adevarul despre starea artistului

Cântărețul Mihai Constantinescu (73 de ani) este în continuare internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde medicii fac tot posibilul pentru a-l menține în viață. Fosta soție, Mihaela Constantinescu, a vorbit, din nou, despre starea de sănătate a artistului.

Mihaela Constantinescu vorbește despre starea fostului soț

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat în spital în dimineaţa zilei de 13 mai, în jurul orei 5:00, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Ulterior, muzicianul a mai făcut alte două stopuri cardio respiratorii și se află în moarte cerebrală. Inima și-a reluat anumite funcții, dar creierul încă nu dă semne de activitate.

Fosta soție, Mihaela Constantinescu (62 de ani), demontează zvonurile conform cărora artistul ar putea fi transferat la un alt spital, de peste hotare. Artistul este internat la Spitalul Floreasca din Capitală și se află în comă indusă. „Nu este nimic adevărat cu vreo mutare! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții. Vă mulțumesc pentru informații și gânduri”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro.

Nici actuala soție, Simona Secrier, nu pleacă prea departe de spital. Îi este alături muzicianului mai tot timpul, spitalul devenind, practic, a doua sa casă. Fosta solistă a trupei Etno a fost văzută de fotoreporterii „Click” în momentul în care părăsea spitalul însoțită de o femeie și un bărbat, probabil rude. Simona i-a condus afară din unitate, și-a luat o sticlă de apă și s-a întors înapoi în salonul unde îi este internat soțul.

Simona Secrier, soția artistului face zilnic vizite la spitalul Floreasca
Mihaela Costantinescu a rămas în relații bune cu fostul soț, artistul Mihai Constantinescu. foto: click.ro

Mihaela și Mihai Constantinescu au fost căsătoriți timp de 28 de ani

Mihaela Constantinescu a fost căsătorită cu muzicianul Mihai Constantinescu timp de 28 de ani. Cei doi au divorțat în anul 2003, iar fosta soție a ales să păstreze numele celebrului artist. Deși îndrăgitul cantautor și-a refăcut viața alături de Simona Secrier, Mihaela a continuat să fie prietenă cu noua familie. Cei trei, adică Mihai Constantinescu, fosta și actuala sa soție au fost văzuți în repetate ocazii împreună, fie la evenimente mondene, fie la ieșiri cotidiene în oraș.