News

Mihai a murit pe o autostradă din Italia, familia face eforturi disperate să-i repatrieze trupul. “Nenorocirea vine când nu te aştepţi”

Un şofer român de camion a murit zilele trecute într-un tragic accident, în Italia. Familia a iniţiat o strângere de fonduri pentru a-i aduce corpul în ţară.
29.07.2023 | 13:57
Mihai a murit pe o autostrada din Italia familia face eforturi disperate sai repatrieze trupul Nenorocirea vine cand nu te astepti
Mihai Hogaş a murit într-un accident în Italia
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Vaslui care lucra ca şofer în Italia a murit într-un accident care s-a produs zilele trecute pe o autostradă din Peninsulă. Mihai Hogaş era căsătorit şi avea o fetiţă de şapte ani, iar familia face acum eforturi să-i aducă trupul acasă, pentru înmormântare.

S-au strâns 2.300 de euro pentru repatrierea corpului lui Mihai

“Acum o lună așa era chipul tău, frățiorul nostru scump. Dragul nostru, acum acest chip și acest zâmbet nu-l mai vedem. Nu-l vom mai vedea vreodată, îngerul nostru! Nu avem capacitățile necesare nu avem putere de nici un fel să acceptăm așa durere!

ADVERTISEMENT

Nu există în lume asta o durere mai mare! Frățiorul nostru, unde ești? Cum ai făcut, frate, să nu te uiti la noi să ne saluți! Blestemat camion, blestemată viață”, a scris pe Facebook sora bărbatului.

În acelaşi timp, soţia acestuia a iniţiat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru repatrierea trupului lui Mihai. Până sâmbătă la ora 13.45 se strânseseră 2.435 de euro (din 25 de donaţii) din cei 10.000 de euro necesari aducerii corpului lui Mihai în România.

ADVERTISEMENT

Sfârşită de durere sora lui Mihai Hogaş a revenit sâmbătă dimineaţă cu o postare în care a scris: “Am crezut ca ne vom tine de mana frate pana la adanci batraneti. Nu mi-am imaginat vreodată ca inima ta, că tu ma vei abandona.

Nu aşa de prematur. De ce frate? De ce? Cum pot accepta asta? Cum pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca vin la tine acasa si tu nu ma astepti?”.

ADVERTISEMENT

Zeci de comentarii de condoleanţe au însoţit postările care au anunţat decesul lui Mihai. “Of, Doamne, ce nenorocire sa abătut asupra voastră, nu-mi vine a crede, păcat, păcat că avea tot să se bucure de viață, dar nenorocirea vine când nu te aștepți, putere să vă dea Dumnezeu sa depășiți această nenorocire!”, este unul dintre mesaje.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt şofer de camion, Gheorghe Buzura, în vârstă de 51 de ani, a murit într-un accident produs în Laces, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige.

ADVERTISEMENT

Bărbatuil trăia de peste 30 de ani în Trento şi conducea un camion frigorific cu care se îndrepta spre valea Martello, când a pierdut controlul vehiculului și s-a prăbușit de pe un pod în râul Plima.

 

ADVERTISEMENT