Life

Mihai Morar, dezvăluiri despre secretul căsniciei sale de 16 ani: „Femeia este cea inteligentă”

Mihai Morar a făcut dezvăluiri despre secretul căsniciei sale de 16 ani. Omul de radio spune că femeia este cea inteligentă în relații.
01.01.2023 | 16:43
Mihai Morar dezvaluiri despre secretul casniciei sale de 16 ani Femeia este cea inteligenta
Mihai Morar, dezvăluiri despre secretul căsniciei sale de 16 ani Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Morar a vorbit despre secretul căsniciei sale. Este căsătorit de 16 ani cu Gabriela, femeia care i-a dăruit și trei fetițe.

Mihai Morar, dezvăluiri despre secretul căsniciei sale de 16 ani

Mihai Morar spune că secretul unei căsnicii este echilibrul și sensul.

Mai mult, el a numit-o pe soția lui cea inteligentă din relație și chiar a generelizat și a declarat că în orice relație femeia este cea mai inteligentă.

ADVERTISEMENT

Așadar, soția lui Mihai Morar știe mai bine secretul căsniciei lor de 16 ani, împliniți în vara anului 2022.

“Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens.

ADVERTISEMENT

Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”, a spus Mihai Morar pentru ego.ro.

Mihai Morar, planuri mari pentru 2023

Mihai Morar a vorbit și despre planurile sale pentru noul an, odată cu venirea lui 2023. Prezentatorul de la radio a mărturisit că vrea să ducă podcastul său Fain și simplu la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

„Mi-am făcut un podcast și din podcast a crescut o comunitate foarte faină de oameni.

Următorul pas pentru „Fain & Simplu” este să îi întâlnesc pe oamenii din comunitatea online în realitate, să îi cunosc pe oamenii aceștia și să îi pun față în față cu preferații lor, invitații mei din podcast. Da, chiar vreau să fac evenimentele acestea și o să le fac cu siguranță.”, a mărturisit Mihai Morar.

Mihai Morar a mai spus și ce altă dorință mai are pentru 2023, după ce a aflat cea mai mare doleanță a unui fan care a participat la petrecerea prezentată de el la Palatul Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul i-a spus că își dorește ca boala lui să aibă leac în 2023, astfel că Mihai Morar a fost pus pe gânduri în legătură cu celelalte dorințe ale sale și a decis să vrea doar să fie sănătos alături de familia lui.

„Și mi-a spus, apoi: “Ai întrebat pe scenă ce dorințe avem. Eu am una singură. Ți-o zis doar ție….

Îmi doresc ca 2023 să găsească leac pentru boala mea. Atât.” Am tăcut. Erau primele minute din 2023… Și deja îmi uitasem toate dorințele. Și mi-am adus aminte de sănătate. Doar când o ai au rost toate”, a dezvăluit prezentatorul.

ADVERTISEMENT
Tags: