Fotbal intern

FCSB are un nou căpitan! “Îmi era greu să refuz! A fost un șoc pentru mine când mi-a luat-o!”

22.01.2019 | 22:41
Florin Tănase, Florinel Coman, Bogdan Planic, Ovidiu Popescu și Mihai Pintilii se bucură după victoria din meciul cu Rudar. Ultimul e noul căpitan al FCSB-ului

Mihai Pintili a fost ales de coechipierii săi de la FCSB ca să fie din nou căpitanul echipei roș-albastre. Deși banderola a fost purtată de Bogdan Planic în ultima perioadă, jucătorii lui Mihai Teja au votat în stagiul de pregătire din Marbella, Spania, ca aceasta să revină pe brațul mijlocașului central.

Gigi Becali l-a lăsat pe Mihai Pintilii fără banderola de căpitan după un meci jucat de FCSB cu Universitatea Craiova, iar mijlocașul central în vârstă de 34 de ani recunoaște că nu s-a așteptat că latifundiarul din Pipera să ia o astfel de decizie și a fost ca un șoc pentru el să rămână fără banderolă. După ce coechipierii săi l-au votat, Mihai Pintilii a aceeptat ca să fie liderul echipei din nou.

Mihai Pintilii e noul căpitan al FCSB-ului

“Îmi e greu să o refuz când ești ales de către colegi. O să o port dacă m-au votat colegii. Mi-a fost greu când mi-a luat-o la Craiova, atunci, a fost un șoc pentru mine”, a spus Mihai Pintilii, mijlocașul echipei FCSB, conform sport.ro.

Mihai Pintilii părăsește terenul după FCSB - Rapid Viena
Mihai Pintilii părăsește terenul după FCSB – Rapid Viena

Mihai Pintilii a vorbit și despre placurile pe care le are cu echipa națională a României și susține că nu se gândește să se retragă, deși are 35 de ani. Mai mult, mijlocașul central vrea să meargă alături de tricolorii lui Cosmin Contra la EURO 2020. “Nu mă da afară deja! Lasă-mă, mai am un pic”, a mai spus Mihai Pintilii.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Mihai Pintilii a revenit la FCSB în ianuarie 2016, după ce a jucat pentru Hapoel Tel Aviv, Al Hilal și Pandurii Târgu Jiu, iar mijlocașul central a semnat un contract valabil până în iunie 2020. Pintilii a adunat 161 de meciuri pentru vicecampioana României, a dat 11 goluri și a oferit 10 pase decisive.

  • 42 de selecții și un gol are Mihai Pintilii pentru echipa națională a României