Fotbal international

Mihai Pintilii și-a anunțat retragerea pe bancă în timpul meciului Guimaraes – FCSB 1-0: “Gata, MĂ LAS! Finito! Hai acasă” VIDEO

30.08.2019 | 01:00
Mihai Pintilii sia anuntat retragerea pe banca in timpul meciului Guimaraes  FCSB 10 Gata MA LAS Finito Hai acasa VIDEO

FCSB a pierdut cu 0-1 meciul împotriva lui Vitoria Guimaraes, din returul din play-off-ul Europa League. Roș-albaștrii au ratat și calificarea în grupe, iar în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 echipa este pe ultimul loc. 

Pintilii și-a anunțat retragerea: “Gata, mă las! Finito! Hai acasă”

Mihai Pintilii a avut o evoluție foarte modestă în prima repriză și a fost schimbat la pauză cu Harlem Gnohere. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a fost surprins de camerele ProTv în timp ce își anunța colegii că se retrage: “Gata, mă las! Finito! Hai acasă”, s-a citit pe buzele lui Pintilii.

VEZI VIDEO AICI FAZA

Mijlocașul defensiv este departe de a avea cea mai bună formă fizică. El a fost unul dintre cei mai slabi oameni ai vicecampioanei României în deplasarea cu Guimaraes. De altfel, Pintilii a fost resemnat și după meciul cu Gaz Metan:

„Vor mai fi meciuri așa slabe dacă vom continua pe stilul ăsta. Noi avem o șansă în Europa. Sperăm să ne calificăm, să ne aducă o bucurie. În campionat, mi-e rușine. Vom ajunge pe ultimul loc 100%. Sunt resemnat, nici nu mai am putere să mai zic ceva. Trag că vreau să joc și am plăcere să joc. Când voi vedea că nu mai pot, voi ridica mâna, dar mi-e rușine de ceea ce se întâmplă, mi-e rușine de suporteri.

Vom intra în istorie că ne va bate orice echipă, adică vor face istorie echipele cu noi. Noi ne mobilizăm, încercăm să facem, dar dacă joacă fiecare pentru el… parcă se joacă în curtea școlii. De frica patronului, de frica antrenorului, de frica suporterilor. Orice se spune despre noi merităm. Nu avem decât să lăsăm capul în pământ. Mai avem o șansă joi, trebuie să mergem să jucăm, că dacă nu, va fi coadă la reziliere de contracte”, a spus Pintilii după meciul cu Gaz Metan.