Fotbal intern

Mihai Roman a semnat cu FCSB. “Vreau să răsplătesc încrederea acordată!” Ce număr va purta. Foto

20.08.2018 | 16:45
Mihai Roman a semnat cu FCSB Vreau sa rasplatesc increderea acordata Ce numar va purta Foto

Oficialii vicecampioanei României au anunţat că Mihai Roman a semnat cu FCSB. Deşi Gigi Becali a dezvăluit că s-a înţeles cu fostul căpitan al echipei FC Botoşani încă de vineri, mijlocaşul ofensiv a fost prezentat oficial în cursul zilei de luni. Fotbalistul a ajuns duminică în Bucureşti, a trecut cu bine peste vizita medicală şi a semnat noul contract.

Jucătorul transferat de Gigi Becali de la FC Botoşani pe suma de 400.000 de euro a semnat un contract pe doi ani cu vicecampioana României. După ce s-a înţeles cu FCSB, Mihai Roman s-a hotărât în legătură cu numărul pe care îl va purta la echipa lui Nicolae Dică. Astfel, mijlocaşul ofensiv care a trecut şi pe la FC Rapid Bucureşti a ales numărul 28.

Mihai Roman a semnat cu FCSB

Imediat după ce a semnat contractul cu FCSB, Mihai Roman a oferit şi o primă reacţie. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani speră să reuşească să ajute echipa pentru a-şi îndeplini obiectivele impuse în acest sezon şi speră să nu aibă parte de vreo accidentare pentru a putea să răsplătească încrederea acordată de oficialii vicecampioanei României.

Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănătos și să reușesc să răsplătesc încrederea acordată”, a declarat Mihai Roman pentru site-ul FCSB.

Mihai Roman a fost prezentat pe pagina oficială de FCSB
Mesajul postat de FCSB pe pagina oficială de FCSB

Valeriu Iftime l-a avertizat pe Gigi Becali

Imediat după ce a fost oficializat transferul, Valeriu Iftime, conducătorul celor de la FC Botoşani, a ţinut să-l avertizeze şi să-i dea un sfat lui Gigi Becali în ceea ce îl priveşte pe Mihai Roman. Acesta susţine că mijlocaşul ofensiv nu va rezista foarte mult la vicecampioana României dacă o să fie criticat în public. “Dacă Mihai e jignit public, a doua zi e divorţul. Mihai nu stă pentru bani la FCSB, el a plecat pentru a face istorie sportivă. El ştie că mai are de jucat un an sau doi şi această ocazie trebuie să o trateze ca atare. Nu acceptă niciodată să fie călcat în picioare. E foarte orgolios, ambiţios. El e un tip excepţional. Odată l-am criticat pe Mihai şi vreau să vă spun că n-am vorbit cu el o lună sau două luni”, spunea Valeriu Iftime.

Mihai Roman are 102 meciuri pentru Rapid

Pe parcursul carierei, Mihai Roman a jucat la Cetatea Suceava, FC Braşov, FC Rapid Bucureşti, Toulouse. La FC Botoşani a ajuns în vara lui 2016. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro este mijlocaş lateral de picior drept, dar poate evolua în ambele flancuri ale atacului. Mihai Roman se va lupta pentru un post de titular la FCSB cu Dennis Manm Antonio Jakolis, pe dreapta, Filipe Teixeira, Florinel Coman şi Florin Tănase, pe stânga.

Mihai Roman va împlini pe 16 octombrie 34 de ani, iar contractul său cu FCSB este valabil până în vara anului 2020. Pentru FC Rapid Bucureşti, mijlocaşul ofensiv a jucat în 102 meciuri, a dat 12 goluri şi a oferit 13 pase decisive. În tricoul lui FC Botoşani a bifat 70 de meciuri, a înscris de 16 ori şi a oferit 18 asisturi.